Akik márc.31-re nem várjátok, mit éreztek?
En is 31 vagy 1-re nem varom de az egvialagon semmi tunetem nincs. :( Nagyon el vagyok keseredve, erzem, hogy ez a honap sem volt sikeres. Folyasom sincs, tiszta szaraz vagyok, a melleimmel sincs semmi valtozas.
De nallad biztatoak a jelek nagyon!!! En is olvastam, hogy femes iz a szajban az lehet terhesseg jele!!! Megy a drukk es pozitiv tesztet kivanok. Ha lesz kedved majd ird meg mi lett az eredmeny!
Nekem is akkor kéne nem megjönnie. :-)
Én vasárnap görcsöltem közvetlen a hüvelyem felett majdnem egy órán keresztül, ez mitől lehetett? Amúgy mást nem érzek még. Folyásom olyan mint szokott. Nektek milyen?
Mióta próbálkoztok?
Méritek a hőtöket én igen, megmutatom, kérdéses. De majd kiderül.
A nemvárt napjáig megpróbálok várni a teszteléssel.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Minden jót kívánok mindenkinek!
Ó de jó! Én is nagyon gratulálok! Én mára nem várom, eddig még semmi. 27-29 napos ciklusaim vannak, ma vagyok a 28. napon.
2. válaszoló
Szoríts értem
03-24 14:41 vagyok. Jaaaaaj Istenem de joooo!!! Gratulalok es boldog babavarast!!!!
Sajnos nekem negativ a tesztem, tegnapelott teszteltem. A mensim meg nem jott meg, ha szombat vagy vasarnap reggelig nem jon meg akkor ismet tesztelek. Majd megirom mi lett az eredmeny. Sok boldogasagot nektek!!!!!! Es persze pozitiv tesztet a remenykedoknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!