Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik márc.31-re nem várjátok,...

Akik márc.31-re nem várjátok, mit éreztek?

Figyelt kérdés
Nekem eléggé érzékeny a mellbimbóm, mindjárt megjön érzésem is van, és tegnap elég intenzív fémes íz volt a számban. Nagyon reménykedem!
2009. márc. 24. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A fémes íz az nagyon babás!:)
2009. márc. 24. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is bíztató tüneteid vannak. Én 2-ára nem várom, de még semmi olyan nincs, ami nem lehetne más miatt is.
2009. márc. 24. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:

En is 31 vagy 1-re nem varom de az egvialagon semmi tunetem nincs. :( Nagyon el vagyok keseredve, erzem, hogy ez a honap sem volt sikeres. Folyasom sincs, tiszta szaraz vagyok, a melleimmel sincs semmi valtozas.

De nallad biztatoak a jelek nagyon!!! En is olvastam, hogy femes iz a szajban az lehet terhesseg jele!!! Megy a drukk es pozitiv tesztet kivanok. Ha lesz kedved majd ird meg mi lett az eredmeny!

2009. márc. 24. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is akkor kéne nem megjönnie. :-)

Én vasárnap görcsöltem közvetlen a hüvelyem felett majdnem egy órán keresztül, ez mitől lehetett? Amúgy mást nem érzek még. Folyásom olyan mint szokott. Nektek milyen?

Mióta próbálkoztok?

Méritek a hőtöket én igen, megmutatom, kérdéses. De majd kiderül.

[link]

2009. márc. 24. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
14:03 valaszado vagyok. 14:14-es, Szeritnem a vasarnapi gorcsolgetes lehet egy resze a beagyazodasnak. Lehet, hogy egy kis vekony idegszalat ert a petesejt es ez sugarzott ki a huvelyedbe. Persze barmi lehetseges semmi sem biztos. Sajnos a homet nem merem. Nekem egyaltalan nincsen folyasom ami elegge el is szomorit. :( De meg van ido. Mi oktober ota probalkozunk a babaval. Elsore ossze is jott de sajnos decemberben 8 hetesen elveteltem. Meg kellett varnunk az elso mensimet es most januar ota ismet probalkozunk de meg semmi. Az akkori terhessegem elott viszont volt feher kremes folyasom csak sajnos mar nem emlekszem, hogy mikor kezdodott. Feszulest ereztem lent a mehemnel mar par nappal a mensi elott hat most ezt sem erzem. Na mindegy majd kiderul jovoheten. Ti mikor teszteltek??? Megirjatok majd az eredmenyt? Mindenkinek pozitiv tesztet kivanok.
2009. márc. 24. 14:41
 6/12 A kérdező kommentje:

A nemvárt napjáig megpróbálok várni a teszteléssel.

Köszönöm, hogy válaszoltatok! Minden jót kívánok mindenkinek!

2009. márc. 24. 15:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Pozitívat teszteltem!!!
2009. ápr. 1. 08:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Boldog babavárást!:)
2009. ápr. 2. 08:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Ó de jó! Én is nagyon gratulálok! Én mára nem várom, eddig még semmi. 27-29 napos ciklusaim vannak, ma vagyok a 28. napon.

2. válaszoló

Szoríts értem

2009. ápr. 2. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:

03-24 14:41 vagyok. Jaaaaaj Istenem de joooo!!! Gratulalok es boldog babavarast!!!!

Sajnos nekem negativ a tesztem, tegnapelott teszteltem. A mensim meg nem jott meg, ha szombat vagy vasarnap reggelig nem jon meg akkor ismet tesztelek. Majd megirom mi lett az eredmeny. Sok boldogasagot nektek!!!!!! Es persze pozitiv tesztet a remenykedoknek! :)

2009. ápr. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!