Vetélés után 6 héttel megint pozitív a tesztem. Visszamaradhat eddig hcg?
Figyelt kérdés
kb 6 hete elvesztettem egy kb 4 hetes magzatot, szépen kiürült, nem kellett a küret. Most megint nagyon feszül és fáj a mellem, nem jön meg, és a teszten, amit most cisnáltam halvány pozitív az eredmény. Ez lehet újabb terhesség, vagy az előzőből hátramaradt hcg nem tisztult ki, és azt jelzi.
köszönöm
2011. jún. 21. 16:44
1/7 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy nem értek hozzá de szerintem ez már újabb terhesség inkább. Szorítok!
2/7 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem újra terhes vagy.
Gratulálok :)
3/7 anonim válasza:
Dokihoz,de minél előbb!Reméljük baba van!Drukk!
4/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább baba. Nekem 9 hetesen ment el, még sokáig erős pozitív volt a tesztem, úgy emlékszem 3 hétig, de a 6 hétnek elégnek kellett lenni, hogy kiürüljön.Szorítok!!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a drukkolást, külfödön vagyok most, még 6 nap, amíg hazaérünk, addig izgulok én is.
2011. jún. 21. 19:14
6/7 anonim válasza:
gratula...ez mar a masik baba...a hcg rohamosan csokken egy korai veteles utan es 6 hetre ra mar total negativ kell legyen a teszted...
7/7 anonim válasza:
baba lesz :)
majd írdd meg ha voltál dokinál.
2 kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!