Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggelre esett a hőm 3...

Ma reggelre esett a hőm 3 tizedet. Meg fog jönni, ez már biztos? Mára nem várom! Kérlek írjatok véleményeket? Nagyon félek hogy most sem sikerült!

Figyelt kérdés
Tesztelni nagyon félek ezért gondoltam hogy várok hétvégéig, valahogy csak kibírom, és akkora már biztosan mutatnia kell ha tényleg babás vagyok. [link]
2009. márc. 24. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát... nagyon úgy néz ki a görbéd alapján, de volt olyan lány, akinek esett a hője és mégis ott volt a baba.
2009. márc. 24. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem a 3 tized nem vészes:)én úgy tudom hogy az 5 tizedes már az.Az a lényeg hogy ne idegeskedj ,tudom hogy nehéz de én nagyon-nagyon szorítok neked :)))CSAK NYUGI!Hagyd történni a dolgokat én már ezért nem mérem magam mert annyira féltem hogy aludni nem tudtam egyhuzamban:(és inkább leálltam és hagyom had történjenek a dolgok:)NAGYON SZORÍTOK !!
2009. márc. 24. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nagyon aranyosak vagytok.Szerintetek mikor teszteljek?Ti mikor tesztelnétek a helyemben???
2009. márc. 24. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem holnap emelkedik a hőm nem pedig csökken.Akkor még talán van remény.Már alig várom hogy reggel legyen.
2009. márc. 24. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem ebben a hónapban 100%kos trifázisos görbém volt olyan mint amilyen a nagykönyvben meg van irva tutira vettem hogy bab lesz mert a nődoki is azt mondta , hogy gyönyörű görbém van és ebből babásnak kell lennie , 1 tized fokot esett a hőm és megjött akkor még azt mondtam az nem lehet attol még babás avgy a mensesem 3. napján még mindig csak felfele ment a hőm és a 6. napon mikor már nem véreztem akkor esett le , engem nagyon megszivatott a testem , de kínámon neked hogy ne jöjjön meg de 1 tized fokos eséssel is lehet menstruálni de persze nem vayunk egyformák és remélem neked babód van.

2009. márc. 24. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajna megjött:((
2009. márc. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!