Junius 12en voltam inszeminacion. Tegnap egy csomo apro pattanas jelent meg az arcomon. Szerintetek ez jelenthet valamit? Azelott soha nem szoktam kipattogni. Koszi a valaszokat.
Nem sikrült! :-(
A rosszabb eredmény miatt felajánlották a lombik lehetőségét.-elfogadtuk!Remélem jól döntöttünk!
Neked kívánok két csíkocskát!Remélem hogy nektek sikerült!Hány millióval csinálták meg?!Nekünk utolján csak 0,66 millió volt,elötte meg a duplája.
jaj, nagyon sajnálom!!!! :-((((
szerintem nekunk se, ha a harmadik se sikerul, megyuk lombikra.
0,66 millio... nem tudom ez micsoda, de mikor eloszor voltam inszemen, akkor 19milliorol beszeltek, de akkor se ertettem igazan, hogy mi az. de lehet a 19milliot is elertettem...
Sajnálom!!! :-(
Pedig nagyon szorítottam.De pozitívan kell hozzáállni.Nekem ma már picit jobb kedvem. :-)Próbálom én is összeszedni magam és újjúlt erővel várni a következőt.Akkor nektek nagyon jók az eredményeitek ha 19 millió volt.Nekünk az elsőnél 1,2 millió a másodiknál meg csak 0,66 millió a megtisztított,felgyorsított spermaszám. :-(
így jutottunk el a lombik lehetőségéhez.
Akkor nektek még inszem lesz?!Majd írj ha gondolod!Én is jelzek hogy mi van.
Kitartás!Mi is nemsokára babásak leszünk!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!! :-)
Nagyon vigyázz magatokra!
Jó egészséget!
Ne már!!!!!!!!!!!!
:-( :-(
:-(
Mi történt?Nagyon-nagyon sajnálom! :-(
Most mi lesz?!Olyan rossz érzés ezt olvasni...........
Tudom nehéz de fel a fejjel.
Ha gondolod és ha könnyebb neked írj.Nagyon vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!