Junius 12en voltam inszeminacion. Tegnap egy csomo apro pattanas jelent meg az arcomon. Szerintetek ez jelenthet valamit? Azelott soha nem szoktam kipattogni. Koszi a valaszokat.
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:42
11/67 anonim válasza:
Velem már pénteken abbahagyatták,de még nem jött meg :-(
Pedig akkor inkább jöjjön meg és indulhat a következő,remélem nagyobb sikerrel. :-)
Nagyon sajnálom hogy nektek sem sikerült :-( Mit mutatott az UH, vagy nem is volt?Hova jártok?Ti is kezditek a következőt?!
13/67 anonim válasza:
7 én megyünk majd Uh-ra.Ti is mentek a következőre?
14/67 A kérdező kommentje:
nekem amúgyis csak 3-4 havonta jon meg a mensim, szoval most se fog gondolom megjonni. penteken megyek a centrumba, kerek injekciot, hogy megjojjon. aztan johet a kovetkeo inszem. de lehet inkabb a mesterséges megtermékenyítest fogom kérni, ott nagyobb az esély. ti mit gondoltok errol?
2011. jún. 28. 14:10
15/67 anonim válasza:
Nálunk nem lehet válsztani.Amíg ok nem lesz rá,addig inszemet csinálnak.Csak indokolt esetben mehetünk lombikra.6 inszem után indítják a lombik programot.Mi TB támogatott kezelést kapunk,gondolom ti nem.Vagy?!
16/67 A kérdező kommentje:
hát nekem fogalmam nincs hogy mukodik ez a dolog.mi nem magyarorszagon elunk. penteken kell mennem kontrollra, kivancsi vagyok mit fognak mondani...
2011. jún. 29. 12:32
17/67 anonim válasza:
Majd írd meg mit mondtad légyszi!Remélem minden rendbe van veled.És a következő sikerrel zárul. :-)
18/67 A kérdező kommentje:
hat az a helyzet, h kaptam megint clostit, most 2 honapra, meg 3x vagy 4x lesz inszem es csak utana johet a mesterseges megtermekenyites. szoval fel evig semmi. :-(
2011. júl. 4. 15:32
19/67 anonim válasza:
Ne légy :-( Nem szabad feladni!!!Lehet már a következő sikerülni is fog :-) Csak pozitívan,tudod?!Állítólag csodákra képes az agy. :-) Majd írj a fejleményekről,ha gondolod.7.-én megyek closty ellenőrzésre...ÓÓÓóóóÓÓÓ mindjárt itt van. :-)
20/67 A kérdező kommentje:
koszi a biztatást! akkor várom, hogy mit mondanak Neked holnap. nekem 12én kell mennem kontrolára. én is kíváncsi vagyok. drukkolok nekunk! :-)
2011. júl. 6. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!