Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítással minden esetben...

Megszakítással minden esetben teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Mármint ezt úgy értem, hogy mindenki azzal jön, hogy az nem védekezés, meg hasonlók. Ezt idáig értem. De sok tényezőnek kell ahhoz összejönnie, hogy az ember tényleg véletlen teherbe essen tőle. Gondolok itt arra, hogy mondjuk a fiú csak 1 másodperccel később vegye ki. Így oké. De amennyiben közösülés előtt nem volt ejakulációja, vagy még a dolog előtt (tényleg előtt!) kiveszi, akkor azért nem túl nagy az esély. Nincs igazam? Utánaolvastam, és egyesek évek óta csinálják így. Aztán mikor babát akartak, azonnal sikerült. Ez azért csak árulkodik valamiről, nem? Légyszíves olyanok írjanak, akik tényleg jártasak a témában. És nem olyanok, akik szerint az is megszakítás, hogy a pasi vagy kiveszi/kivette, vagy nem... Mellesleg nem így szeretnék azért védekezni, mert én sem tartom helyesnek, csak érdekelne a téma...
2011. jún. 21. 09:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Előváladék az ejakuláció előtt sokkal is van, és már ez is tartalmazhat spermiumokat. Így hiába veszi ki idejében, az előváladéka benned van az esetleges virgonc kiskatonákkal együtt. Nem véletlenül kell az óvszert is az első behatolás előtt felhúzni.
2011. jún. 21. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi 3 évig védekeztünk így, majd tervezetten élesben szinte azonnal sikerült az első baba. A másodiknál szintén így védekeztünk, és ő is akkor jött, mikorra szerettük volna. Persze hozzáteszem, hogy bármelyik esetben előbb jött volna sem lett volna baj. Ha tényleg nem akartuk volna őket, akkor biztonságosabb módszert választunk.
2011. jún. 21. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

3 évig a párommal megszakítással védekeztünk. Mikor babát akartunk akkor elsőre össze jött.

Bennem fel sem merült az, hogy teherbe eshetek ha csak a megszakítással védekezünk. És őszintén megmondva nem is hiszem, hogy így lehet.

2011. jún. 21. 09:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Persze, előfordulhat hogy van benne, ebben igazad van. Viszont egy orvos cikkében olvastam, hogy előváladéktól jóformán lehetetlen teherbe esni. Hát nem tudom. De például ilyen esetre meg jó mondjuk a Pharmatex (spermicid) tabletta. Nem?
2011. jún. 21. 09:33
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Mi is csak így védekeztünk,és soha nem estem teherbe,amikor nem akartunk babát. Nagyon ritka,ha valaki az előváladéktól teherbe esik.
2011. jún. 21. 09:34
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Egy ismerősömnél ugyanez a védekezési forma dívik és már 2 kisfiúval dicsekedhet... Ahogy ő mondja "véletlen" gyerekek...
2011. jún. 21. 09:37
 7/16 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszadó! Igen, én is ilyenekre gondoltam. Mert ez azért csak arról árulkodik, hogy lehet úgy is csinálni, hogy ne legyen belőle baj. Szerintem sok múlik az odafigyelésen. Az az igazság, hogy mi is csináltuk már így. Viszont rengeteg olyan hozzászólást olvastam egyes kérdéseknél, ahol emberek szerint már attól is teherbe lehet esni, hogy a fiú berakja aztán kiveszi... Szeretném ezt azért picit megcáfolni. :)
2011. jún. 21. 09:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély, de ott van. Ha valaki azért védekezik így, mert ha becsúszik az se baj, akkor megértem. De ha valaki úgy védekeik ezzel a módszerrel, hogy ha becsúszik akkor megöleti a kis magzatot, azt nagyon elítélem.
2011. jún. 21. 09:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó. Szerintem ott valamit nagyon nem jól csináltak abban a 2 esetben. :) Jó, persze lehet hogy én tévedek. Mondtam, több tényezőn múlik szerintem...
2011. jún. 21. 09:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Az előzőm az utolsó előttinek szólt, bocsi.
2011. jún. 21. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!