A szex után mennyivel jelentkezhetnek a terhesség jelei?
Figyelt kérdés
A barátnőm pár napja rosszul van : görcsöl a gyomra, hányingere van, szédül.2009. márc. 24. 09:47
1/5 anonim válasza:
ha peteéréskor szeretkeztetek, a terhesség tüneteit 1-2 héttel az akció után lehet észre venni. vagy a havi elött pár nappal. de azok is csak kis szédülgések. a hányinger késöbb jön
2/5 anonim válasza:
Nekem 10 nap múéva már megvoltak az első tünetek. Már mielőtt kimaradt volna a váérzésem sejtettem, hogy terhes vagyok. De ez a negyedik terhességnél van így. Az ember már felismeri az apró dolgokat is.
Lehet, hogy a barátnőd csak azfolytonos időváltozásra vagy valami streszre reagál így. Sokminden okozhatja ezeket a tüneteket.
A legjobb ha csinál egy terhességi tesztet és a legbiztosabb egy vérvizsgálat. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ,mert még nem szeretnénk kis babát mert még fiatalok vagyunk hozzá.
2009. márc. 24. 09:58
4/5 anonim válasza:
Általában abban az időben, mikor meg kellene jönnie. Érzi, hogy görcsöl a hasa, fáj az egész dereka körbe, mint mielőtt meg szokott jönni a vérzése, de hiába várja, mégse jön. Na, ha eltelik 1-1,5 hét ilyen várakozással, akkor kell tesztet csinálni, és belátásotok szerint cselekedni.
5/5 anonim válasza:
Én akkor éreztem az első tünteket, mielőtt meg kellett volna jönnie. Tehát szex után már egy-két héttel lehet valamit érezni, de a hányinger az csak a terhesség 6-dik hete körül jött, szédülés meg még később, gyomorgörcsöm meg nem is volt. Nekem az volt, hogy állandóan olyan fáradt voltam, hogy mindig aludni akartam meg egyszerűen furcsa volt meg nem jött meg. Ez volt az első tünetegyüttes...másnak meg a melle válik érzékennyé, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!