Egy pozitív terhességi teszt után mennyi idővel érdemes dokihoz menni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 23. 15:37
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy teszteltél.
Az előző mensi első napjához viszonyítva ha számolod, 6-7 hetesen, hogy lehessen látni a kis szívecskéjét.Előbb is mehetsz, csak ha korai, lehet csak petezsákot látnak csak, és akkor izgulhtsz még.
2/9 anonim válasza:
azaz utolsó mensi, így egyszerűbb
3/9 A kérdező kommentje:
Az ut. mensim jan. 14-től volt, viszont nem nagyon emlékszem, hogy utánna mikor volt peteérésem. Tuti, hogy kicsivel a középidő után.
2008. febr. 23. 15:49
4/9 anonim válasza:
Most hétfőn töltöd a 6. hetet akkor.Mindegy mikor volt peteérés,azaz mikor estél teherbe, a heteket az utolsó mensitől számolják.Ha megvan a teszted, jövőhéttől mehetsz akár,sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy az utolsó mensi utáni peteéréstől kell számolni.
2008. febr. 23. 15:58
6/9 anonim válasza:
Nem, mindig a mensiidő az adott.Persze valóban megfoganni akkor fogan meg, de a dokik így számolják, ehhez kell, érdemes igazodni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2008. febr. 23. 16:14
9/9 anonim válasza:
Én a második kimaradt mensesnél (8.hét) mentem, már nagyon szépen látszott a baba, és a szívhang is.
11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!