Terhes lehetek, ha folyton menzis érzéseim vannak?
Figyelt kérdés
18 napja késik a menzim,és néha ugy érzem hogy mindjárt megjön. egy nap többször mérem a hömet és egyszer 36.6 később 36.8 meg 36.9,meg 37,1 szokott lenni. a menzis érzéseket 3-4 hete érzem, de néha ugy görcsöl hogy azt hiszem mindjárt megjön. szerintetek ez utalhat terhességre?2008. febr. 23. 12:24
1/7 anonim válasza:
Szia! Van rá nagy esélyed,hogy babát vársz.Nekem is így kezdődött.Volt olyan hogy enyhén görcsöltem kb 10 percig ,meg olyan is ,hogy hírtelen belegörcsölt erősen de az csak pár másodpercig tartott. A 18 napos késés pedig nem kevés. Lehet,hogy nem mertél még idáig tesztet venni?
Remélem nemsokára már örülhetsz!
2/7 A kérdező kommentje:
nemmerek. úgy dondoltam inkább az orvos.legalább az bisztosan megmondja hogy mi is történik velem. neked meddig voltak ilyen érzéseid? egy nap hányszor volt? és hány hónapig tartott? ez mitől van?
2008. febr. 23. 12:47
3/7 anonim válasza:
Utólag visszaszámolva kb. az 3-4.héttől éreztem a görcsöket.(az utolsó menzim-től nézve).Változó volt ,volt olyan nap ,hogy csak kétszer ,de olyan is hogy naponta ötször.Nekem elég sokáig tartott a görcsölés kb.a 12.hétig ,bár én bevéreztem közben,(a baba megmaradt) lehet hogy ezért húzódótt el. A hányinger azomban kb a 7.hétnél kezdődött.
4/7 anonim válasza:
Bocsi kihagytam ,hogy nekem az orvos kérdezte,hogy vannak-e görcsök. Annyit mondott , hogy nő a méhem. Egész terhességem alatt éreztem ezeket ahogy nőtt a pocakom,de van akinél nincs ilyen panasz.
5/7 anonim válasza:
Sztem lehetsz terhes, jó régóta nem jött meg,reméljük azért,sok sikert!
6/7 anonim válasza:
18 nap az mégis csak 18 nap, ami tényleg nem kevés. Ha hétfőn sem jön meg, akkor "kezdhetsz örülni", végy egy tetsztet és csináld meg kedden a reggeli első vizeletből.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!