Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, másfél hete csak annyit érzek, hogy nagyon puffad a hasam, időnként fáj, mensis érzéseim vannak. Semmi terhességi tünetem nincs. Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Vegyél egy tesztet és csináld meg!Vagy tedd fel ezt a kérdést Istennek/Nostredamusnak!
2009. nov. 24. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
bármi lehet, de ezek a mensire is éppúgy igazak. én így voltam az elmúlt hónapban 1 hetet késett is és mégis menstruáltam. szerintem ha 1 hét múlva sem jön meg akkor tesztelj.
2009. nov. 24. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
A tüneteid babára utalnak, szerintem csinálj egy tesztet holnap, ha ott a pici már kimutatja.
2009. nov. 24. 17:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, hogy már unalmasak az ilyen kérdések, de én nem azt kérdeztem, hogy vajon terhes vagyok e, nyilvánvaló, hogy senki nem lát belém. Én azt kérdeztem, hogy lehetek így terhes? Ez azt jelenti, hogy tapasztalt e már valaki hasonlót? Fordult e elő már valakivel, hogy szintén nem tapasztalt terhességi tüneteket, csak késett neki és terhes volt. A kérdésem értelmezéséhez gondolatolvasónak sem kell lenni, mert a kérdés szerintem egyértelmű volt.

Kedves utolsó! Köszönöm a válaszod, bár egy kicsit rám íjesztettél.

Van egy furcsa "tünetem" ezen kívül. Nem érzékeny a mellbimbóm. A mellem csak picit duzzadt, de egyébként semmit sem érzek, nem fáj. Ez is jelenthet valamit?

Természetesen ha továbbra sem jön meg, csinálok tesztet, csak azért gondoltam, hogy itt erre rákérdezek, mielőtt feleslegesen elkezdek pénzt költeni és izgatottan várni a teszt eredményét.

Köszönöm a válaszokat. Bocs, hogy hosszúra sikerült.

2009. nov. 24. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem itt ne várj csodákat,mindenki ugyan azt válaszolná,hogy csinálj tesztet!

Ezek mensi és baba tünetek is lehetnek.

A teszt minden itteni válasznál többet ér,magas érzékenységű,reggeli első pisiből!Holnap hajrá!

Mrs House

2009. nov. 24. 20:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Holnap reggel megcsinálom. Remélem nem korai.
2009. nov. 25. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ma reggel a tesztet, negatív lett.
2009. nov. 26. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma megjött.
2009. nov. 27. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!