Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira reménykedtem ez már...

Annyira reménykedtem ez már mensi lesz? Görbe lenn.

Figyelt kérdés

[link]

Annyira reménykedtem és ma 0,2 lement a hőm. Ha megjön sajnos lombikra megyünk. Csak még adtam magamnak egy utolsó esélyt hátha, mert már 2x bejelentkeztünk,de nem tudtunk elmenni, mert még készülnek a leletek. De teljesen oda vagyok. Szerintetek ha megint kérek időpontot nem dobnak ki? Előre is köszönöm nektek.

2011. jún. 19. 09:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Annyira aranyos vagy. Na az történt, hogy ilyen a görbém, bár már biztos unod egy kicsit:)

[link]

Délután lesz a dokim úgyis mennem kell a rákszűrés eredményért és megkérem nézzen meg.Bár egy csomószor fáj a hasam mensisen és ezért nem hiszem el annyira.

2011. jún. 22. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!