Annyira reménykedtem ez már mensi lesz? Görbe lenn.
Annyira reménykedtem és ma 0,2 lement a hőm. Ha megjön sajnos lombikra megyünk. Csak még adtam magamnak egy utolsó esélyt hátha, mert már 2x bejelentkeztünk,de nem tudtunk elmenni, mert még készülnek a leletek. De teljesen oda vagyok. Szerintetek ha megint kérek időpontot nem dobnak ki? Előre is köszönöm nektek.
Az az igazszág, hogy 11 napig szokott fent lenni a hőm és utána megjön. Most 14. napja ha nem számolom a 36,6 és utána 36,4 esést. Mindig inkább az első fele a ciklusomnak hosszú. De már két napja erős megjön érzésem van, tegnap is percenként jártam a wc-re meg ma is. Hát nem tudom, mert hosszú szokott lenni a ciklusom mert mindig kitolódott a peteérés de miután megvolt utána még 11 nap és le is esett a hőm és megjött. Ki érti ezt:(
Remélem nálatok minden rendben van:)
Szia kedves utolsó, még mindig semmi. Itt a görbém ma
A hasam nagyon görcsöl ez a 3. napja és mindig nézem a wc-n hogy bizti megjött de aztán nem. Tudod nem merem beleélni magam mert eddig csak lombik volt mert pajzsmirigy problémám volt és kb. 3 hónapja teljes kivizsgálásom volt és gyógyszert szedek rá, azt mondták így sikerülhet,amit el is hinnék ebben a hónapban csak ez a mensis görcs ne lenne meg a cicifájdalom.Alig birok hasra feküdni.
Sajnálom ami veled történt igazán. És most azóta azért ha tudtok próbálkoztok? Mi volt az oka a vetélésnek kiderült?
Az orvos mit mondott?
Mi teljes gőzzel próbálkozunk és egyébként az igaz ha beállították sikerülhet:)
Gyógyszerész vagyok:)!!! Szerintem ott van:)! Teszt?
Valószínű rossz helyen tapadt meg és erre ráemeltem...de az is lehet h nem lett volna egészséges! Azóta túl tettem magam a dolgon szeretnénk nagyon, de így elég kevés esélyünk van mert általában mensi alatt van itthon a férjem!
Akkor én is drukkolok neked, hogy legyen alkalmatok minél többet együtt lenni és sikerüljön a baba és egészségesen megszülethessen.:)
A holnapot megvárom, mennyi lesz a hőm reggel és akkor már tudni fogom és írok majd. Nagyon köszönöm a választ.
Imádkozom értetek este!!!
Várom a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!