Ha a kismama allergiás akkor az gondot okozhat a picire nézve? Por allergiára gondolok.
A terhesség alatt nem okoz gondot a babának a por allergia.
Lehet, hogy más sem, de én erről konkrétan tudom, mert 600x-os por allergiám van, ami miatt aszthmám is kialakult már. Így vittem végig 2 terhességet is.
Inkább a baba megszületése után kell külön odafigyelni erre, mert ezeknek a babáknak sokkal nagyobb az esélye az allergiára. Ami lehet atópiás dermatitisz, aszthma, allergia is. Ez mind "egy tőről fakad".
A második gyermekem sajnos atópiás bőrű volt, két éves korától tejfehérje allergiás is. A nagyobbik gyermekünk szénanéthás lett.
Nem jelent gondot. Nekem nem csak porallergiám van, az a legkisebb bajom. Minden betegség után a szervezetem elkezd dolgozni és hisztamint termel, ami által csalánkiütéstől kezdve fulladásos rohamig bármi jöhet. Sőt, a stimuláló injekcióra is allergiás lettem, kérdeztem az orvosomtól és az allergológusomtól is, hogy folytathatom-e, mondta a doki, igen, de semmi fehérje és kalcium mellé. Rákérdeztem arra is, hogy a babára nézve lehet-e veszélyes az allergiám, mondták nem, max. rám. Én meg már megszoktam, tehát semmi nem lesz.
Viszont, Suprastint nem szabad se szedni se szúrni, mert szem fejlődési rendellenességeket okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!