Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüszőrepesztő injekciótól...

A tüszőrepesztő injekciótól biztos hogy 36 óra múlva reped meg a tüsző? Mert nálam már a 72 óra is letelt és még mindig mensiszerű görcseim vannak. Tegnap még tojásfehérje nyákom is volt egyszer.

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hányinger nem volt, csak az említett feszülés, görcsök, szurkák néha. Én néha szédülök azóta, az nem tudom a repesztés vagy a kúp hatása. A kúp is Utrogestant, csak nem írtam a nevét. Abból van tabletta is meg kúp is. Én holnapra nem várom, és úgy tervezem hétvégén csinálok tesztet, ha addig nem jön meg! Nekem is az első ilyen kezelésem! Ha lesz valami majd megírom! Drukkolok nektek én is!

2009. márc. 26. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem semmi hányingerem, semmi hasfeszülés nem volt az injekcióktól, sem a stimulálótól, sem pedig a repesztősől. Inszem napján kicsit szúrt a hasam, de annyi. Ja és az aztkövető napon kicsit olyan volt mintha meg akarna jönni, meg még másnap is, de mára elmúlt minden.
2009. márc. 26. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajna nekem mára megérkezett, csak egy kicsit váratott magára, hogy izgibb legyen!

Majd legközelebb! :)

2009. márc. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!