A tüszőrepesztő injekciótól biztos hogy 36 óra múlva
reped meg a tüsző? Mert nálam már a 72 óra is letelt
és még mindig mensiszerű görcseim vannak. Tegnap még
tojásfehérje nyákom is volt egyszer.
Szia!
Nekem 40-et mondtak. De gondolom ez ugyanaz nagyjából.
Nekem már másfél hete volt, de több napig görcsölgettem utána, meg van most is néha, plusz az alhasi feszülés is folyamatosan van. Sztem ez a szuri velejárója. :(
2009. márc. 23. 15:15
Én is kaptam március 13-án, de Nekem nem voltak görcseim. Inkább most vannak "mindjár megjön" érzéseim, és olyan feszülés szerűségeim. Ez most jó, vagy nem. Nekem akkor most megrepedt vagy nem?
Itt a görbém is:
[link]
Hátha az alapján tudtok valamit mondani. Köszi. Nektek görbe?
2009. márc. 23. 15:17
Én 11-én kaptam.
Nem erős görcs volt, inkább csak labda szerű érzés a petefészekben, meg azóta van az alhasi feszülés. Sztem hamarosan kiderül, hogy ez jót jelent-e! :)
Gondolom azért a szuri csak egy erős külső beavatkozás és erre reagál így a szervezetünk. Dolgozik! :)
2009. márc. 23. 15:22
4/13 A kérdező kommentje:
Drukkolok nektek is lányok! majd megírjátok, hogy sikerült-e a dolog? nagyon kiváncsi lennék! Volt már nektek ilyen beavatkozás? Mert én még kezdő vagyok, nemis hőmérőzöm, meg semmi ilyesmi. Nekem mindjárt ezzel kezdte a doki, hogy megállapította, hogy alacsony a progeszteron szintem, ezért nincs ovulációm, és elsőre felírta a szurit. De mondta, hogy ne húzzuk az időt, mert már 38 éves vagyok. Másodiknak üzenem: bár nem vagyok nagy szakértő, de lehet, hogy beágyazódás?!
5/13 A kérdező kommentje:
Én meg arra gondoltam, hogy esetleg meg sem repedt, azért görcsölök. Vagy ilyen nincs? Mindenképpen megreped a szuritól?
2. vagyok. Háááát! Nem tudom, nem merek ilyenre gondolni. Most is olyan furi érzés van a hasamba, de nem is tudom mihez hasonlítani, ilyen húzódás, vagy inkább feszülés szerű. 31-re nem várom, már alig bírok magammal. Nagyon szurkolok Mindenkinek. Jelentkezzünk, hogy mizu Velünk. Nagyon kivácsi vagyok.
2009. márc. 23. 15:44
Én szombaton 20.00-jor repesztettem, ma meg láttam 40 órára rá a kiszabadult tüszőt, vagyis annak a helyét ultrahangon. Nem sokkal előtte szabadulhatott ki. Ma éreztem délelőtt egy kicsi feszülést, meg most pici mindjárt megjön érzést. A nyákom, az péntek-szombat volt csúcson, nem pedig ma. :)
2009. márc. 23. 16:55
Sziasztok!
Én a repesztés óta progeszteron kúpot rakok reggel este, 2 héten keresztül, hogy a méhnyálka jó vastag legyen és be tudjon ágyazódni. Nektek nem kell ilyet?
2009. márc. 25. 13:46
Nekem inszem volt a repesztés után 35 órával és ma, azaz az inszem utáni 2. naptól kell 3x1 utrogestant alkalmazni.
2009. márc. 25. 16:22
10/13 A kérdező kommentje:
Én sem kúpot nem kaptam, sem Utrogestant. Az előző terhességemnél kaptam gyógyszert, valami más volt a neve már nem emlékszem, de csak már miután kimutatta a teszt a terhességet, hogy meg is maradjon. Az sikeres is volt, 2,5 éves a lányom. Most csak rásegítés képpen kaptam a repesztő szurit, hogy biztos legyen az ovuláció, de mivel ez az első ilyen próbálkozás, lehet ha nem sikerül legközelebb mást is kapok. Nektek a szuritól nem volt reggeli hányingeretek? Mert nekem már másnaptól kezdve olyan reggeli hányingerem van, mint terhességnél. Tudom, hogy ez a szuri hatása, végülis hcg hormon, ami a hányingert is okozza, de ez meddig marad meg, ha nem jön létre a terhesség? volt illetve van nektek is ilyen tünetetek? Feltétlenül írjatok ha kérhetlek benneteket, akár priviben is, hogy sikerült-e a babó.Már mindenki helyett is izgulok nemcsak magamért!
Kapcsolódó kérdések: