Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem! 51 napra jött meg...

Nem értem! 51 napra jött meg és csak 3 napig volt meg 6 helyett! Eddig 28 naos ciklusaim voltak! A 3 napból 1 napig volt erős, miközben 4 napig is szokott! Mitől lehet? A tesztem negatív most csináltam egyet!

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
lképzelhető, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdődött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos előfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!
2009. márc. 23. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
de hát még a hasam sem fájt,és a mellfeszülés nem múlik??
2009. márc. 23. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt a hasam!De, ha téged az megnyugtatna menj el nyugodtan az orvoshoz és kérj egy ultrahangot!!
2009. márc. 23. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
csak mert ha vetélés lett volna azt csak észre veszem nem?
2009. márc. 23. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vetélés,az tuti,hogy észreveszed,mert nagyon görcsöl a has és egyre jobban,erősebben vérzel.Olyan érzés,mintha a méhed húzódik,hogy kilökjön valamit.Nekem 2x volt ilyen,műszeresen lett befejezve,mert nem jött ki minden.Csinálj még 1 másfajta tesztet és nézesd meg magad a dokiddal UH-n!
2009. márc. 23. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!