Sex után a terhességi teszt mikor mutatja ki ha történt valami?
Figyelt kérdés
most csináltam tesztet az "esemény"utána 9. napon,de negativ lett.Mert olvastam több helyen,sokan azt mondják,hogy már rá 3. napra.Mi az igazság és melyik a legmegbizhatóbb,mert már tiszta ideg vagyok,nem akarok terhes lenni,fogamzásgátlót szedek,csak volt hasmenésem meg hányásom(virus miatt) és elöbb szeretkeztem a párommal,utána meg a bevett bogyoó jött ki belölem,de pótoltam.Voltam orvosnál,mondta,h nem lehet ebböl baj.2009. márc. 23. 09:06
1/3 anonim válasza:
2 hét múltán mutathat először megbízható eredményt.
2/3 anonim válasza:
A beágyazódástól 3 napra mutatja ki, nem a sex után 3 napra. ami azt jelenti hogy megtermékenyülés után 7-10 nap a beágyazódás és ez után 3 nap a teszt.
3/3 A kérdező kommentje:
rendben akkor a 14.napon tesztelek még egyet,szoritsatok,h ne legyen semmi,mert nem is szabadna a bogyo miatt
2009. márc. 23. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!