Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Nem...

Megnéznétek a görbém? Nem volt Pé-m?

Figyelt kérdés
[link] 28 naposak a ciklusaim,a 14-edik ciklusnapomon szokott lenni a pém.Most miért nem ment fel a hőm?Talán nem volt pé-m?A multhonapba felment 37-re a hőm.Azért nem voltunk együtt mert gyulladásom van,és ki kell kezelnem.Köszi
2009. márc. 23. 08:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Amikor volt tojásfehérjém akkor voltam a 14-edik napomon.Azt sem értem hogy a ciklus.hu miért nem kezdett még uj honapot?
2009. márc. 23. 08:17
 2/6 A kérdező kommentje:
A babatervezők oldalát már néztem
2009. márc. 23. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

AMikor megjött akkor a normál naptár nézetbe a ciklus.hun fel kell venni az uj ciklust hogy uj diagrammot kezdjen , amikor a nap részleteibe mész egy adott napon ott van olyen hogy ciklus hozzáadása azt ha megnyomod akkor egy kis piros pöttyöt tesz az első menszesz nap fölé ha ezt nem veszed fel akkor nem kezd uj diagrammot és annyi napig lesz a kis piros pötty a vérzés felett amennyit a beállitások menüben megadtál vagy amennyit külön még bejelölsz de a görbédre vissaztérve vagy most lesz péd vagy a gyulladás miatt ez a hónap kimarad a pé szempontjából és a köv hónapban már lesz mert eddig nem volt péd az bizti.

2009. márc. 23. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:

nem vagyok még nagy szakértő de az nem lehet gond hogy nem egyidőben méred a hődet?

Én mondjuk egyébként sem értem ezt a hőmérőzést annyira kis különbségek vannak, pár tized fok, hogy annyit simán csalnak a hőmérők. Szerintem az ovuteszt sokkal biztosabb.

2009. márc. 23. 08:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak igy tudom mérni a hőmet,néha nem egy időben.Szerintem sem volt pé-m.Ha most nem volt akkor a következő honapba tuti hogy lesz?
2009. márc. 23. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet a diagramról már meg is csináltam.
2009. márc. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!