Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt hónapban 19-én jött meg,...

Múlt hónapban 19-én jött meg, ebben a hónapban még nem. Soha nem késett a menstruációm, inkább hamarabb jött meg 28 napnál is. Múlt héten volt pár csepp vérzésem, de azóta semmi. Terhes vagyok vagy stresszes?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz, és kiderült hogy hüvelygyulladásom van kaptam rá hüvelykúpot. Csináltam terhességi tesztet már kb 5-t, de mind negatív lett. A kezelés és a stressz befolyásolhatja,hogy késik vagy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget,tanácsokat!
2009. márc. 22. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez elég érdekes!Elviekben lehetsz terhes!Mindegyik uaz a teszt volt?Vegyél más fajtát és azt próbáld az első vizeletből!Sok szerencsét!
2009. márc. 22. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Kétféle teszttel próbálkoztam, és első vizeletből. Egyszerűen nem értem,hogy akkor miért késik!

Köszönöm a segítséget!

2009. márc. 22. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha az orvos nem mondta, akkor nem terhes, ez tiszta sor!

Azért is, mert nem írta volna fel a hüvelykúpot ha terhes, mert az első három hónapban vetélést okoz.

2009. márc. 22. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Elvileg akkor stressz vagy a kezelés okozza a késést? Vagy forduljak ezzel is orvoshoz?
2009. márc. 22. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelykúppal kapcsolatban:terhesség elején nekem is volt hüvelygyulladásom,kaptam rá kúpot és kenőcsöt és nem vetéltem el!Két terhességemre pedig azt mondta a doki,hogy nem lát semmit,azt elmentem más problémával hasi UH-ra és addig nézegették a béltágulataimat,mignem előjött a baba.Mindjárt hivták a nődokimat,aki megállapitotta a majd 20hetes terhességet!Ennyit az érdekességekről!
2009. márc. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!