Terhes lehet a barátnőm? Kérdés rövid magyarázat hosszú.
3 éve lejárt? ez még nem akkora gáz mint az hogy másnap tesztelt! :)
Egyrészt ha nincs előváladék nincs miből gyerek legyen. az úgy sem egyszerű, ha elmennél benne, de ezzel ne kísérletezzetek! a teszt viszont csak a beágyazódás után !!!! mutatna bármit is. az pedig kb. 12 nappal az után fejeződik be, hogy ti együtt voltatok. szóval a mai tesztet kidobhatja az ablakon! máskor azért a gumit húzd fel! :D
A teszt kacsa. Nem mutathat még pozit. Csak a megtermékenyülés után 10-12 nappal, vagy még akkor se. Ha megtermékenyül - aktus után 4-5 nappal akkor - és beágyazódik- kb 10 nap- akkor kezd el Hcg hormon termelődni és majd azt mutatja ki a teszt.
Ha nem jön meg a mensi, akkor teszteljen.
Amúgy ha belementél volna, akkor is csak 30% esélye lenne a terhességre.
Cs!
Köszönöm a válaszokat, szóval majd' 100% hogy nincs semmi baja? Olvastam fórumokon, hogy miután a nők megtudják, hogy terhesek hajlamosak "szimulálni" a tüneteket. Most ment el tőlünk (nem volt köztünk testi kapcsolat) és mondogatta hogy fáj a feje és az alhasa... Lehet hogy nála is bejött ez...? 16 éves vagyok, nagyon nagyon szeretnék gyereket, de nem lenne miből felnevelni, és a semmire nem lehet ilyet csinálni.. :)
(Azért jövőhétvégén megnézzük a tesztet, és majd írok, ha nem felejtem el)
A terhesség tünetei csak 2 héttel az aktus után jelentkeznek.De sokszor még akkor sem,csak az első hónap után. Másnap biztosan nem. a beágyazódás kb 10 nap, addig a szervezet "nem is tudja" hogy terhes. addig csak egy megtermékenyített petesejt uszkál a méhben,nincs kapcsolatban a szervezetttel.
A teszt is csak ezután mutatja ki a terhességet.
Tehát a teszttelvárjon még 2 hetet. És ha érez valamit az biztos nem ettől van.
Nekedmeg legyen tanulság.És soha többé ne rakoskasd sehová gumi nélkül. Ez a te felelősséged is.
hát 99% h nem lett terhes! 12 nap múlva teszteljetek! a tünetek is kb. akkor kellene hogy jelentkezzenek! de ha késik a menstruációja arra se alapozzatok! lehet hogy az idegesség miatt fog!
a tüneteket tuti hogy bebeszélheti, lehetséges!
mondok egyet ami megtörtént! a nő annyira szeretett volna terhes lenni, hogy mindenféle tünetet produkált. a hasa is nőtt, csak épp a lényeg hiányzott belőle... a baba. persze ez nem most volt már, hanem vagy 50 éve, akkor még nem volt napi szintű az ultrahang. egyébként ezt tanultam... szóval ezt a példát is onnan tudom! :)
ezt a példát is csak amiatt mondtam, hogy képes az ember anniyra rágörcsölni, hogy a tüneteket produkálhatja. a barátnő is egyébként ha az lenne is csak kb. 1-2 hét múlva lennének tünetei!
Először is ajánlom, hogy olvass utána a neten a megfelelő védekezésnek. Nem csak a terhességtől de az esetleges fertőzésektől is véd.
Másodsorban ha már a neten vagy, akkor utána olvashatsz a női nemi szervek működésének és a teherbeesésnek is. Hogy és mikor van a fogantatás.
- nem védekeztetek felelőtlenek vagytok (megszakításos közösülés nem számít védekezésnek)
- veszélynek tettétek ki magatokat
- fogalmatok sincs, hogy mikor is hogy is van a fogantatás-beágyazódás stb tehát tudatlanok vagytok
Amíg nem vagytok tisztában az alap dologgal talán nem ész nélkül kéne dugni!
Ez volt a hegyibeszéd :) A teszt csak lejárati időn belül jó. Továbbá nem másnap mutatja ki, hanem a fogantatás (aktus után) kb 2 héttel, attól függ mikor volt a beágyazódás és milyen érzékenységű a teszt. Továbbá vannak olyanok, akiknek ovulációs (szintén nézz utána) fájdalmaik lehetnek, amik hasonlóak akár a menstruációs akár a terhességi tünetekhez.
Ha meg előtte utána száraz volt akkor "gratulálok". Ha nem nedvesedik valaki akkor elvileg fáj a behatolás, legalábbis nekem igen. :)
Továbbá ha mindkettőtöknek az első volt hogy a fenébe maradt szüz a csaj? (nem volt vérzés a szűzhártya átszakításával, szintén nézz utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!