Terhesség alatt lehet diétás termékeket fogyasztani?
Figyelt kérdés
Több éve folyamatosan odafigyelek a táplálkozásomra. 5 év alatt kb. 20 kg-tól szabadultam meg. Elég sok édesítőszeres és Norbi Updet-es terméket ettem, ittam. Azt hallottam, hogy az édesítőszerek nem tesznek jót. De a cukor és zsíros dolgok sem. Akkor mi a teendő?2009. márc. 22. 20:44
1/4 anonim válasza:
Kifejezetten fogyókúrás terméket ne fogyassz!
Egyél változatosan és egészségesen.
dietetikus
2/4 anonim válasza:
Sok kismamának kifelyezetten javasolják a diétát mert a magas vércukorszint rossz hatással lehet a babára és a terhességre is így ártani biztosan nem fogsz viszont azt nem szabad elfelejteni,hogy most elsősorban nem a te alakod hanem a baba egészséges fejlődése a fontos!!!Vérvételre úgyis kell menned ha még nem voltál és ott tanácsot tudsz kérni arról milyen ételeket szabad enni és mik azok amiket kerülnöd kell!Bár azt nem írtad mennyi idős terhes vagy ha vagy de sz.tem most nem a 20 kiló minuszoddal kellene foglalkozni!!!!
3/4 anonim válasza:
Van alternativa az édesitőszerek és a cukros, zsiros ételeken kivül is. Ahogy a dietetikus is irta. Sok zöldség és gyümölcs, soványabb húsok. Cukros üditők és édességek kerülése, este 7 után ne egyél, stb. A mesterséges édesitőkkel most fokozottabban vigyázni kell (pl. hashajtó hatás).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem kifejezetten az alakom miatt kérdeztem a diétás dolgokat, hanem inkább az egészséges életmód miatt. 3 hete volt egy missed ab-om, 2 hónaposan elhalt a terhességem. :( Évek óta rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, és oda figyelek az egyéb ételekre is. Terhesség alatt is arra figyeltem, hogy mi jó a babának. 100% gyümülcslevet, ásványvizet ittam. Abbahagytam a kávézást. Mindenről lemondtam, ami árthat, mégis így jártam. Gondoltam, mielőtt majd újra belevágunk, még érdeklődöm egy kicsit, hogy mi az, amin még változtatnom kellene.
2009. márc. 23. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!