Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csakis candida diétások...

Csakis candida diétások segítségét kérném! Lehet-e az alábbi termékeket fogyasztani CANDIDA DIÉTA alatt?

Figyelt kérdés

-Korpás kenyeret? Mert azt olvastam, hogy a korpás termékek különösen ajánlottak. Csak hogy most vettem észre, hogy ez élesztőt is tartalmaz illetve búzalisztet, búzakorpát, ecetsavat, amiket úgy tudom nem lehet enni.

-ropogós kenyér teljes kiőrlésű rozslisztből ( ebbe azért vagyok bizonytalan, mert sovány! tejport is tartalmaz illetve étkezési sót)

-számomra a burgonya és a tojás is kérdésesek (mert hol azt írják lehet, hol pedig, hogy nem

-illetve háztartási keksz cukor nélkül (azt tudom, hogy kekszeket nem lehet, de ezt sem?)

-és az utolsó a só

Hallottam azt is, hogy a grapefruitmag- csepp is hatásos. Az kb mennyibe kerül,és hol lehet beszerezni?

Én ma kezdtem el ezt a diétát, és nagy szükségem lenne a segítségetekre. Már utána olvastam sok helyen, de ezekkel nem jutottam dűlőre. Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 1. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! én grapefruitmag-cseppet a rossmannban vettem még anno. nameg szerintem a felsoroltak közül én csak a háztartási kekszet nem enném meg... én is sokat szenvedek a candidától, most a lúgosítást próbálom ki!

[link]

ugyanis a diétát aligha tudnám betartani. A sóval elvileg nincs baj, csak cukrot nem szabad... és sajna ez alól a gyümölcscukor sem kivétel :/ sok sikert! és ne felejts el lenmagot/hajdinát meg ilyesmit enni, hogy az emésztőrendszerednek ne legyen baja!

2011. ápr. 1. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ. Neked is Sok Kitartást Kívánok!
2011. ápr. 1. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!