Mennyi a valószínűsége, hogy ezek babára utalnak?
Figyelt kérdés
20-a környékére (inkább előbb)nem várom. Szombat óta, apró kiütés szerű pontok vannak az arcomon. Nem pattanás, ez valami más. Melleim feszülnek, fájnak. Ez az 1 hónap a tabi nélkül, babát szeretnénk. Esetleg valaki volt így? Mensis görcseim nincsenek, talán néha szurkál a hasam.2011. jún. 15. 10:04
11/14 anonim válasza:
nem teszteltél azóta esetleg? tüneteid megvannak még?
12/14 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még, holnap reggel akarok.tünetek megvannak. hozzájött még a krémes folyás. remélem sikerül :D
2011. jún. 18. 11:29
13/14 anonim válasza:
énis. szorítok értetek! írj ha megvan az eredmény!
14/14 A kérdező kommentje:
teszteltem, de negatív, bár nem tudom mennyire teszt az x-epil ,de olvastam róla elég rosszakat. mensinek semmi jele, tegnap is elég rendesen megszédültem.melleim azóta is érzékenyek illetve a bimbó alatt azok a "rütyek" :D este a hasam alja szúrkált folyamatosan, bár az már jó pár napja.
2011. jún. 19. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!