Mitől lehetnek a tüneteim? Talán terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A múlt hónapban is produkáltam tüneteket, émelygés, mellfájás, fáradékonyság, de negatív lett a tesztem, és az orvos is azt mondta, hogy semmi. A mensimnek márc. 3-án kellene jönnie, de nagyon érzékeny a mellbimbóm, szúrkál a petefészkem, és mindjárt megjön érzésem van állandóan. Nem tusom, hogy mitől van, talán mégis terhes vagyok? Nagyon korai még ez a mindjárt megjön érzés. Szerintetek? Légyszi válaszoljatok minél töben!2008. febr. 22. 06:51
1/3 anonim válasza:
Alig vagy túl a peteérésen.Azért ennyire korán nem jelentkeznek a tünetek.Én inkább valami pszichés,nagyon akarsz már babát dologra gondolok.Mivel te annyira akarod,az agyad elhiteti hogy van,de a baba sehol.Ezzel fejben kell leszámolni.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek a az előttem szólóval, még korai lenne bmilyen tünet is.
Az agyad furcsa dolgokra képes. Nekem megműtötték a férjemet, 3 hónapig nem lehetett szexelni. Ebben az időben 28 napos ciklusaim voltak, gyönyörű petékkel (ultrahangon láttam is)...mert nem volt esélyes a teherbe esésnek... Most újra próbálkozunk, peteérésem talán a 18. napon volt, 34 napra sem jön meg, pedig csináltam tesztet, negatív. Szóval a fejem csak ennyire befolyásolja... Ebből nehéz kikeverdni, úgyhogy neked is azt tanácsolom (sajnos én nem fogadtam meg anno), hogy lazán, ne figyeld, várd folyton a tüneteket, ne agyalj, stb... és tutti hogy kisbabád lesz! Nagyon szorítok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!