Egy ideig szedtem fogamzásgátlot, lehet még hatása?
A tablettának már biztos nincs hatása.
Nálunk is ez volt a gond,elmentünk orvoshoz.Vérvételre küldött.Túl magas volt a prolaktinom,ami blokkolta a peteérést.kaptam rá gyógyszert amit 1 hónpig kellet szedni.A következő hónapban UH-val figyeltük,hogy működik -e,és a köv.hónapban babás lettem.
Menj el dokihoz.Egészséges pároknál 1 éven belül létrejön terhesség.Lehet,hogy nálad is csak ilyesmi van a dologban.
az újfajta fogamzásgátlóknak kb fél vagy maximum egy hónap alatt teljesen kiürülnek a szervezetből! De a mensi után ha nem vetted be a következő szemet, akkor már fogamzásgátló hatása nincsen meg, csak jelen van a szervezetben a bogyó tartalma!
de van olyan fogamzásgátló is, ami 3 óra után már egy kis adagban sincs jelen a szervezetben! teljesen kiürül! ez pl a nuvaring!
amióta nem szedsz gyógyszert rendesen megjön a mensid? nagyjából ugyanannyi naposak a ciklusaid, és ugyanannyi napig van meg a mensid mint szokott? mert ha nem akkor indokolt lenne felkeresni egy nődokit!
de egyébként is ha már 1 éve nem jön a baba akkor is célszerű felkeresni egy orvost!
1-es vagyok.
Rendszereses a ciklusod?ha nem ,akkor rendezni kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!