Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek korai lenne még?

Szerintetek korai lenne még?

Figyelt kérdés
párommal 18 évesek vagyunk és nagyon szeretnénk kisbabát és már mindent elterveztünk a pénzt a lakást mindent ti belevágnátok a helyünkbe
2011. jún. 13. 23:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
igen már leültünk személyesen is és megbeszéltük és mindenbe támogat és megbeszéltük az a hirtelen kiingását is!de mondta hogy soha többet nem lesz ilyen!szal minden happy most is ép dolgozik :)
2011. jún. 18. 20:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi lány, a ba-be,ban-ben különbséget azért majd tanítsd meg a babádnak, van még időd rá. Mitől van olyan érzésem, hogy te a MusicTV "Tinimamik" sorozatából vetted az ötletet ahhoz, hogy tizenévesen jó buli egy gyerek?
2011. jún. 18. 20:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerinte korai, de ez csak az én véleményem, a mai eszemmel nem vágnék bele,pedig szerettem volna 19 évesen.

De ez a Ti életetek, nektek kell eldöntenetek, hogy hogyan akarjátok élni. Viszont az egy jelzés, hogy az a félelem tartja vissza a párodat, hogy a szülei mit szólnak. Természetesen mindig számít a szülői vélemény..de nem így, külön család elsztek, akkor neki és neked kell dönteni, a szüleiteknekn SEMMI közük hozzá, max tanácsot adhatnak.

A másik, ha még tanultok, vagy szeretnétek nem ajánlom, az egyetem fősuli második felében vállalható, de az 1. vagy még a következő évben is...hát gyerek nélkül is sok a bukás...Suli nélkül pedig sosem léptek majd előre...

Idén érettségiztetek?

Én várnék még 2 évet, addig ki is élitek magatokat, nem b ulira gondolok, mert feltételezem az nálatok annyira nmem számít, ha már gyerekben gondolkodtok, de igenis jobb ha töübb időt együtt töltötök a proddal.

Együtt laktok??

Ha nem akkor egy főpróba nem árt...lakva ismerkszik meg az ember...és ez komoly. láttam már több éves kapcsolatot, ahol csak házasság után költöztek...4 hómnap és váltak...más amkikor csak találkozgattok, itt v ott alusztok, és más amikor odamész haza, ahol csak Ő van.

ha mást nem is ezt az utolsó tanácsomat fogadd meg kérlek, a saját ás a párod boldogságod érdekében.

Sok boldogságot!

O

2011. jún. 19. 06:33
 24/24 anonim ***** válasza:

utolsónak teljesen igaza van:mi is azt hittük h megtaláltuk a nagy Ő-t egymásban,már el is jegyeztük egymást,és összeköltözéskor rájöttünk h mégsem 1mással akarjuk leélni az életünket.

Szóval előbb 1 év együttlakás !

L/25

2011. jún. 20. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!