Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek korai lenne még?

Szerintetek korai lenne még?

Figyelt kérdés
párommal 18 évesek vagyunk és nagyon szeretnénk kisbabát és már mindent elterveztünk a pénzt a lakást mindent ti belevágnátok a helyünkbe
2011. jún. 13. 23:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én drukkolok nektek! Sajnos tudom milyen nehéz az, ha csak az egyik fél akarja igazán.Én fél éven keresztül győzködtem a párom. Egy csomót sírtam, főleg amikor egyedül voltam. Volt egy komolyabb összezörrenésünk is, no nem olyan vészes nem mentünk szét vagy ilyesmi, de mi nem igazán szoktunk veszekedni, max vita. Aztán egy nap amikor nem is hoztam szóba, nem tudom minek a hatására de meggondolta magát. Azóta ő is úgy várja, hogy legyen vmi eredmény, sőt a napokban azt álmodta, hogy kislányunk született.

Szóval hajrá, hajrá!Majd írj, hogy mi van veled, veletek.

Cs!

2011. jún. 15. 07:50
 12/24 A kérdező kommentje:
köszi!te is ha sikerült nektek!igazából ő is akarja csak a családunktól fél hogy mit fognak szólni de meggyőztem hogy ha idegesek is lesznek nem sokáig:)
2011. jún. 15. 08:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá és szurkolok hogy sikerüljön összehozni a babát minnél előbb, majd értesits bennünket a fejleményekről.

üdv

2011. jún. 17. 22:47
 14/24 A kérdező kommentje:
köszi jövő hónapba kezdünk próbálkozni most még szedek gyógyszert rem az nemfog okozni semmi gondot majd!
2011. jún. 17. 22:49
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha még bogyót szedsz, akkor ajánlatos a babatervezés előtt pár hónap tisztulási szünetet tartani. Sokan azt mondják nem lesz baj, de az orvosok még mindig nagyon ajánlják a tisztulást. Főként ha régebbi, olcsóbb gyógyszert szedsz, akkor akár fél évig is eltarthat mire távozik a szervezetedből az összes gyógyszer.

Ha annyira nagy lánynak érzed magad a babához és fontos a saját és babád egészsége, akkor konzultálj előbb egy orvossal.

Bár én 20 alatt nem mernék belevágni. Érettségid, szakmád van már? Az egy dolog, hogy most van munkád, de mi lesz később? Baba mellett nagyon nehéz tanulni, főleg ha párod sokat dolgozik.

2011. jún. 18. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:

sztem korai...

én 26 vagyok,óvónőként dolgozom,és látom a fiatal szülőkön h mennyire nem nekik való még a gyerek...

egyébként sok lemondással jár,reggel akkor kell kelni amikor a baba,(hajnali 5-6)hozzá kell igazítani minden programot,nincs több buli,csak ledőlök egy fél órára stb.ha beteg,orvoshoz vinni,sokat sír eleinte,nem hagy aludni,remélem érted mit akarok ezzel mondani.

Elárulom,hogy ennyi idősen,mint te,én is azt hittem h hamar szülni fogok,nagyon akartam,de amikor bekerültem az óvodába a gyerekek közé,elment tőle a kedvem.

Nem azért,mert tündériek a lurkók,de engem megijesztett a nagy felelősség,a sok hiszti,amit levágnak a szüleiknek,stb.stb.

Sok sikert az anyasághoz,ha úgy döntötök a pároddal,remélem nem fogod megbánni utólag.:)

2011. jún. 18. 13:13
 17/24 anonim ***** válasza:
42%
Jó sokáig törte a fejét a párod! Majdnem fél nap is volt, mire a "nem"-től eljutott az "igen"-ig. Ez aztán az átgondolt, tudatos családtervezés.:S Örülhetnek majd a szülők, hogy ilyen "okosak" vagytok...
2011. jún. 18. 13:33
 18/24 A kérdező kommentje:
eddig is akarta a párom is csak h a család mit fog szólni hozzá de rájött hogy felnőttek vagyunk és úgyse szüleink fogják eltartani hanem mi!
2011. jún. 18. 14:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha nem tévedek, ez a kérdés ugyanerről a témáról, szintén a tiéd.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Hát az itt adott válaszaidból, nem az derül ki, hogy ti fogtok megteremteni mindent a gyereketeknek. Inkább az, hogy a szüleitek pénzére akarsz gyereket szülni.

2011. jún. 18. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem még várjatok!A fogamzásgátló miatt minimum 3 hónapot úgy hogy nem próbálkoztok!

Én amúgy is várnék!18 évesen terhes voltam az első szerelmemtől(1 éve voltunk akkor együtt),én se tipikus 18 éves voltam,nem a bulira hanem családra vágytam!Meg volt a lakás a munka is és a szülők is támogattak volna!A "kedves" nem akarta a babát így elvetettem!:S Ma már örülök hogy nincs tőle gyerekem,és főleg annak örülök hogy nem 18 évesen lettem anyuka!Akkor nagyon felnőttnek gondoltam magam és biztos voltam abban hogy egyszerű lesz lemondani dolgokról de ma már azt mondom nagyon nem lett volna az!

Most már tudom hogy nem szabad kapkodni és tudom hogy ki kellett várnom hogy rátaláljak a tökéletes férjre és most már akár mikor jöhet a baba!:)

Amúgy ne haragudj meg de igaza van az előttem szólónak hogy fél nap alatt változó döntés az nem igazi döntés!Csak azért mondom mert először az ex is akarta aztán fél nap múlva már nem!Szóval ennyit a félnapos döntésekről!Komolyan le kell ülni beszélni erről nem két bociszem meresztés után igent mondani!Ne feledjétek ez nem 2 napra szóló döntés hanem amíg éltek a tiétek lesz!!!!!!!!

25/L

2011. jún. 18. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!