Apósom miatt nem sikerül a gyerek?
Figyelt kérdés
Voltunk a férjemmel spermavizsgálaton és kiderült, hogy elegendő a sejtszáma, viszont nagyon lassúak. A férjem sem én sem dohányzunk, viszont apósom nagyon erős dohányos, és nincs tekintettel másra, világ életében bent a házban cigizett. Mikor még kicsik voltak a gyerekei akkor is. Ez okozhatja a problémát? Már 15 hónapja nem sikerül a baba.2011. jún. 12. 12:28
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lenne az oka. De attól kérjétek meg az apósodat hogy ne dohányozzon a lakásban főleg nálatok mert titeket zavar.
2/4 A kérdező kommentje:
Nálunk nem cigizik, azt azért nem engedjük.
2011. jún. 12. 13:06
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez lehet az oka! Nálunk anyósom dohányzik és még itt laktunk mikor terhes lettem!
4/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem !
én és a párom is bagóztunk, mégis összejött a baba első próbálkozásra, pedig 30-on túl voltunk mindketten, (és mindkettőnk szülei is dohányoztak, sőt nekem még a mamám is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!