Tudom unalmas kérdés de nem akarom elkapkodni! Korai lenne még tesztelnem?
május 20 án volt meg utoljára
25 naposak kb a ciklusaim
ha ma tesztelnék vajon kimutatná?
vagy várjak még?
mellérzékenységen kívűl más tünet nincs.
a minap volt hányingerem.
köszi :)
drukkolok hogy ne jöjjön meg neked
de én meg annak örülnék ha megjönne ugyanis nem nagyon terveztünk babát az a helyzet eléggé ideges vagyok !!!
mi nem akartunk esély adni
és mielőtt bárki lehurrogna nem szedhetek fogamzásgátlót semmilyen formában egészségügyi okból így hát bármikor becsusszanhatott megszakításossal
de ha tippelnem kéne nyílván az utolsó elmúlt menszesz után bármikor besikerülhetett.....
jah és az óvszerre meg allerigás az uram..
nahát ennyit erről.
Nálunk ugyanez a felállás, tehát én biztos nem foglak lehurrogni, bár mi is egy darabig megszakításossal védekeztünk, egyik alkalommal hirtelen döntéshozatal volt ;) Azóta nincs védelem, és reménykedünk, hogy valamelyik alkalomnak lesz gyümölcs. :)
Végülis elvileg jövőhét közepe tájt, ha tesztelsz, az kimutatja, hogy van-e baba. Drukkolok, hogy negatív leygen nektek.
most kellene megjönnie a napokban 2-3 nap?.
azt lehet megvárom és ha nem jön meg akkor tesztelek
de az is lehet hogy már most indulok venni tesztet
mert annyira ideges vagyok !!!!!
Én várnék még egy napot, ha tesztelni szeretnél! De fontos az is hogy mikor voltatok utoljára együtt!! onnantól kéne várni 10 napot és utána tesztelni.
Bár egyébként a tüneteid lehet sima menzesz előtti tünet is!
Azért szorítok...
9 : 53 as
nem tartozok számadással és amint írtam
nem kioktatást kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!