Nagyon kéne a segítségetek.3 napja nem jött meg a menszim. Nagyon ideges vagyok . Mit tegyek?
Ha tudtátok, hogy kiszakadt a gumi, akkor miért nem vettetek eseményutáni tabit?! ...
Vegyél tesztet, legalább kettőt. Csináld meg holnap reggel első vizeletből.
Minden jel meg van... Hát képzeld nekem is meg volt minden jel, 100%-ig biztos voltam benne, hogy meg fog jönni erre nem jött meg, most meg itt szaladozik körülöttem a 23 hónapos eredmény :) Igaz nekünk tervezett baba volt, örültünk neki.
Megnyugtatásként írom, hogy a felfázástól késhet a mensi, nekem is volt ilyen sajnos többször is. Az meg még rá is tesz egy lapáttal, hogy idegeskedsz ettől is késhet.
Gyorsan szaladj le a patikába és vegyél egy tesztet, nézd meg az interneten, hogy hol van nálatok ügyeletes gyógyszertár és azonnal csináld meg a tesztet! Ha 3 napja késik akkor már ki kellene, hogy mutassa. De a biztonság kedvéért inkább kettőt vegyél és holnap reggel első vizeletből is csináld meg. Ha negatív akkor biztos, hogy nem vagy terhes.
Legközelebb meg vegyél be eseményutánit. Tanulj ebből az esetből, látod milyen idegesítő a bizonytalanság meg az idegeskedés.
Örülök neki :) Mármint nem annak, hogy szenvedsz :D
Vegyél be Algoflex M-et vagy ha az nincs akkor Cataflamot meg NoSpa-t.
Minden jót! Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!