Elsőre mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Sziasztok! Elsőre mennyi az esélye a teherbeesésnek?
HA a mensim előtt 13 nappal szeretkezünk, akkor sikerül majd teherbeesnem?
Nem tudom. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, november óta próbálkozunk, még nem vagyok terhes.
Szerintem 50% vagy igen, vagy nem. Én is azt hittem, elsőre terhes leszek, nem szedtem soha semmit, egészségesek vagyunk, aztán mégsem megy úgy, mint a karikacsapás... Szóval amikor az égiek küldik, akkor jön...:)
Szia!
A terheskönyvemben a következőket írják: a rendszeres szexuális életet élő párok esetében a nők 25%-a esik teherbe egy hónapon belül, 60 %-a hat hónapon belül, 80 %-a egy éven belül és 90%-a 18 hónapon belül. Vannak azonban mind a férfi, mind a nő vonatkozásában olyan tényezők tényezők, amelyek elodázhatják a teherbeesést (dohányzás, alkoholfogyasztás, túlsúlyosság, magas hőmérséklet, vegyi anyagok - ezek csökkenthetik az ondó mennyiségét és minőségét, a pete minősége az életkorral is romlik, az egyik kürt elzáródhat, sérülhet stb.).
Én egy vagyok a szerencsés 25%-ból, nekünk elsőre összejött úgy, hogy a peteérés-gyanús időszakban minden nap együtt voltunk.
Rem tudtam segíteni, üdv.: egy 24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!