Kiszámolnátok nekem, hogy mikor tesztelhetek, és most hanyadik dpo-n vagyok?
www.babasmamas.hu/kalk.php
ez segít kiszámolni
Pont ott tartasz, ahol én. Szintén 1.-én volt pé-m. Most vagyunk 8 dpo-n.
Én tegnap óta tesztelek, de egyelőre semmi, viszont a hőm az egekben van.
Nem vagyok hülye, mielőtt még bárki megszól, azért tesztelek ilyen korán, mert progeszteron-hiányom van, aminek ellenére teherbe tudok esni, de egy babát már elveszítettem. Minél hamarabb tudom meg mi van, annál előbb kezdhetem el a progipótlást.
Sziasztok!
Én is azt tanácsolnám mint az előttem szóló, hogy vasárnap már esetleg egy 10-es teszttel tesztelhetsz, ha nem ráz meg ha esetleg negatív lesz. Bár jó lenne tudni hány naposak a luteálisaid?
Egyébként Én is 8-9 dpo-n vagyok ma, délutánra várom a 10-es teszteket, mert Én is tesztelek már holnap reggel. Ugyanis Nekem is azt mondta a doktornő hogy lehet progi pótlásra lesz szükségem hogy megmaradjon a baba.
Utolsó vagyok.
9 dpo, a mai 10-es, és 25-ös tesztem is negatív, de még korai is nagyon a tesztelés, tudom én.
A progihiány miatt nekem ma már meg kellett volna jönnie, de nem jött, a hőm továbbra is az egekben, és eddigi két terhességemnél csak 11 dpo-n lett pozi a teszt, tehát nem adom fel. Holnap újabb jelentés. Vagy mensi...
Kedves kérdező, még várj 2-3 napot, ha kibírod.
Sziasztok LÁnyok!
Nekem a mai 10-es teszt negatív! Nem sok reményt fűzök így hozzá! bár még van 2-3 napom a nemvártig!
Drukkolok Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!