Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én majdnem másfél évig napi...

Én majdnem másfél évig napi több órát töltöttem itt. Aztán feladtam (a babaprojektet). Nem olvasom, nem teszek fel kérdést. Ti hogy nem fáradtok bele?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én is csak pár hónapja vagyok ezen az oldalon, a vetélésem után nekem sokat segített, hogy tanácsot adhattam másoknak, akik még kaparás előtt álltak, és elég sok kérdést is tettem fel. Most hagyom abba a fogigátlót, 1-2 hónap múlva újra próbálkozunk a babával, de ha ide látogatok, és olvasom mások próbálkozásait, úgy érzem, mintha már mi is próbálkoznánk, és segít legyűrni a hátralévő időt.
2009. márc. 20. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 3,5 évet vártam a babára..nem volt könnyű. Amikor azt mondtam elég volt az önsajnálatból, keresek valami mást ami lefoglal aztán majkd lesz valami. Új melóhely, teljes belevetéssel és sikerel, s lám 6 hónap múlva sikerült.

(mindezt úgy hgy állítólag nem is lehetett vona spontán, merthogy nem volt peteérésem:))

Szóval nem feladni!!!:)

2009. márc. 20. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is hónapokig naponta bújtam a kérdéseket, pedig már nagyon idegesítettek az azonos buta kérdések /tisztelet a kivételeknek!/ Hiába írták sokan, hogy nem szabadállandóan a babára gondolni, amíg az ember ezen az oldalom van, úgysem tud kikapcsolni. Ezért megfogadtam, hogy többet nem jövök fel, sikerült is kikapcsolnom teljesen az agyamat. Aztán két napja megint rákattantam, bár ne tettem volna. Hasonló buta, szokásos kérdések, és már megint minden gondolatom a baba körül forog.
2009. márc. 20. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Másfél év? Én másfél hónapig bírtam, és elegem lett. Olyan tüneteket fedeztem fel magamon, amit soha. Tök örültem. Persze most fog megjönni...

Viszont baromira meguntam én is ugyanazoktól az emberektől ugyanazt olvasni naponta (csak másképp feltéve a kérdést persze), mintha ettől bármi változna, hogy valaki válaszol valami bíztatót, attól terhes lesz.

Úgyhogy innentől én is hanyagolom ezt a fórumot, de valszeg az egész oldalt, talán, egyszer-egszer felnézek, de akkor sem a teherbeesés topikba.

Minden jót neked.

2009. márc. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!