Én majdnem másfél évig napi több órát töltöttem itt. Aztán feladtam (a babaprojektet). Nem olvasom, nem teszek fel kérdést. Ti hogy nem fáradtok bele?
Én 3,5 évet vártam a babára..nem volt könnyű. Amikor azt mondtam elég volt az önsajnálatból, keresek valami mást ami lefoglal aztán majkd lesz valami. Új melóhely, teljes belevetéssel és sikerel, s lám 6 hónap múlva sikerült.
(mindezt úgy hgy állítólag nem is lehetett vona spontán, merthogy nem volt peteérésem:))
Szóval nem feladni!!!:)
Másfél év? Én másfél hónapig bírtam, és elegem lett. Olyan tüneteket fedeztem fel magamon, amit soha. Tök örültem. Persze most fog megjönni...
Viszont baromira meguntam én is ugyanazoktól az emberektől ugyanazt olvasni naponta (csak másképp feltéve a kérdést persze), mintha ettől bármi változna, hogy valaki válaszol valami bíztatót, attól terhes lesz.
Úgyhogy innentől én is hanyagolom ezt a fórumot, de valszeg az egész oldalt, talán, egyszer-egszer felnézek, de akkor sem a teherbeesés topikba.
Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!