Már lassan 11 hónapja nem szoptatok és most megint van előtejem. Mitől?
Kisfiuk 19 hónapos, 8 hónapig szopott. utána 6 hnappal teljesen elapadt a tejem. Tegnap éjszaka azt álmodtam hogy terhes vagyok, folyik az előtejem. most gondoltam egyet és megnyomtam a melleimet és van előtejem bőven. na most mitől lehet ez???
a menszeszeim megjönnek mindig, szoktunk védekezni vagy megszakításosan vagy gumival. 2 kisfiunk van, de majd tervezünk 3.babát is.majd....
De nem vagyok terhes, 4 nap múlva kell megjönnie.
Másnak is volt ilyen? mitől?
Nyugodj meg.
Amíg csak élsz, mindig lesz tejed, bármikor megindulhat, még nagymama korodban is képes leszel szoptatni. Nagyon sok kultúrában (pl Indiában) ez a mai napig szokás: ha az anya meghal a szülés közben, a nagymama szoptatja a csecsemőt - pedig lehet, hogy előtte évtizedek óta nem szült.
én is ebben a helyzetben vagyok..
én 5 hónapos koráig FEJTEM a tejemet rengeteg volt de nem szopott sajnos, ezért leálltam.
de el is apadt hiába fejtem szinte már brutálisan.
14 hónapos most és ha én is megnyomom a mellem mindkettőböl jön még pár csepp ..
nem tudom mikor múlik már el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!