Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szoptatás akadályozhatja a...

A szoptatás akadályozhatja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan másfél éves lesz, még mindig szopik, főleg elalvás előtt (nem megy sajnos nélküle) s a nyügösebb reggeleken is. Próbálkozunk immár 5 hónapja mindeddig sikertelenül. Ha nem muszáj, még nem választanám el.
2011. jún. 7. 02:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy addig véd nagy százalékbban a szoptatás, amíg két szoptatás között nem telik el 6 óra szünet. Én A kisfiam születése után 7 hónappal kezdtem el menstruálni újra, kis korkülönbséggel terveztük a következő kisbabát. '2 hónapos volt a kisfiam, mikor azt mondtuk, akkor jöhet a kistesó, ha akar ( a kisfiam akkor még nappal 4-5x szopott), és rá egy hétre megfogant a kislányunk. De a szomszédunknál ugyanígy esett, szóval nem lehetetlen, csak az egyéni hormonális szint nagyon erősen befolyásolja a fogamzó képességet.
2011. jún. 7. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

javítok: 12 hónapos volt a kisfiam, mikor úgy döntöttünk, jöhet a következő baba.

utolsó voltam ismét.

2011. jún. 7. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
azért,ha már pár hónapja próbálkoztok lehet nem fog a szoptatás mellett sikerülni.Lehetséges,hogy magas a prolaktinod szoptatás alatt és akkor nem tudsz teherbe esni.Orvosnál voltál?ő mit mondott?ciklusod milyen?
2011. jún. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!