Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha most bejelentkezünk a...

Ha most bejelentkezünk a Káliba, akkor mikor kapunk időpontot, s ha menni kell, akkor mi történik előpször?

Figyelt kérdés
Mennyi pénzt készítsünk össze,kb?
2011. jún. 6. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindentől függ, hogy mikorra kaptok időpontot: pl. attól, hogy van-e konkrét orvos, akihez ragaszkodnátok. Amikor először mentek, csak egy elbeszélgetés lesz az orvossal, felvázolja a teendőket, megmondja milyen vizsgálatok várnak rátok.

A pénz-dologban nem tudok segíteni, mert mi már 7 éve, hogy odajártunk, de erre kérdezz rá, amikor bejelentkeztek telefonon, hiszen tudnod kell, mennyit vigyél. Mikor mi jártunk oda anno, már láttam egy brosúrát a vizsgálatok költségeiről a recepción, talán most is oda vannak ilyesmik készítve. Honlapon is megnézheted, hátha ott is találsz infókat az árról.

Azt azonban tudnod kell, hogy az ottani orvosok semmilyen körülmények közt nem fogadhatnak és nem is fogadnak el hálapénzt (az állásukba kerülne!), úgyhogy ilyesmivel ne hozzátok zavarba se a dokit, se magatokat. Majd ha sikerül a baba (úgy legyen, minél hamarabb!), egy üveg bor a dokibácsinak köszönetképpen :)

Sok sikert! :)

2011. jún. 6. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy-köszönöm a válaszodat :).Egyébként most tulajdonképpen a Káliban a vizsgálatok azok teljesen ingyenesek,vagy azért is fizetni kell?Nálunk a páromnak is van baja és nekem is-tehát nem tudom,hogy az ő vizsgálatai is ingyenesek vagy nem?
2011. jún. 6. 19:30
 3/6 sumergo ***** válasza:
Mi is voltunk. Semmi nem történt első alkalommal, csak megbeszéltük milyen vizsgálatokat kell megcsináltatni, amiknek eredményével majd vissza megyünk. Meg persze elénk tették az "étlapot", ha mégis ott szeretnénk csináltatni a vizsgálatokat, akkor mennyibe kerülne. Ezért a beszélgetésért fizettünk 10 ezer Ft-ot. Ennek már jó pár éve. Nem mentünk vissza, inkább Tapolcára kezdtünk járni. Nekem sokkal szimpatikusabb is volt ott mindenki, és sok mindenért nem kellett fizetni sem, főleg beszélgetésért nem!
2011. jún. 6. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi múlthéten voltunk a pesti Káaliban először.6 hetet kellett várni az időpontra.Az első alkalom kb 30-40 perc beszélgetés volt.A doki elmondta,hogy milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnunk.A páromnak kell spermium vizsgálat,amit csak náluk lehet megcsináltatni,ami 13ezer forint.Az első konzultáció díja szintén 13ezer forint volt.Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
2011. jún. 7. 08:23
 5/6 A kérdező kommentje:
8:23-AS Szia :) most voltatok az első konzultáción?-Jajj nagyon köszönöm a válaszodat!Most akkor tulajdonképpen a vizsgálatok és a gyógyszerek nincsenek OEP finanszírozásra,csak maga az eljárás,vagyis a lombik,ugye?De hát ha valaki gyors programot szeretne érdemesebb náluk csináltatni a vizsgálatokat,és akkor gondolom gördülékenyebb az egész.Csak hát azt nem tudom,hogy amikor pld. minden másnap menni kell uh-ra,az is rengeteg pénzbe kerül-tehát erre rendesen gyűjtögetni kellene, és mni már 36 évesek vagyunk és csak megy az idő...nálatok melyikőtökkel van a baj?
2011. jún. 7. 20:17
 6/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A kétnaponkénti UH már a program része, és nem kell érte fizetni.

Onnantól kezdve, hogy a doki azt mondja, vágjunk bele, minden TB-re megy.

2011. jún. 8. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!