Ez miért van ez a vérzés ilyenkor és ilyen formában, valami nagy bajom lehet?
Figyelt kérdés
24. ciklusnapon vagyok. A ciklusaim átlagban 29 naposak. A hőgörbém szerint a 13. napon lehetett ovulációm, de még a bal petefészkemben is volt egy jól megérett tüsző a 16. napomon. Semmilyen panaszom nincs, nem fáj semmim. Szex közben se fáj semmim. Mai nap az történt, hogy miközben ültem a wc-n és nyomtam (bocsi), annak hatására egy kis piros vér távozott belőlem amiben volt egy kis szintén piros nyúlós nyák is (ilyen egybenmaradt nyák). És ennyi történt csak, de kicsit ijesztő volt. Ez miért van, mi ez?? A hőm szép magas már 11 napja, melleim is eléggé fájnak izomlázszerűen.2011. jún. 5. 17:03
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jött meg!
2011. jún. 5. 17:16
3/9 A kérdező kommentje:
Ma 2 tizedet emelkedett a hőm, így 37,1, a melleim nagyon fájnak. Néha rózsaszín a wc papír (1 nap 1-szer).
Hormonzavar???
2011. jún. 6. 08:52
4/9 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy hormonzavar lenne. Ez tényleg kétesélyes: vagy készül megjönni, vagy terhesség:) Én drukkolok neked.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot! És az nem lehet, hogy egy késői tüszőrepedés?
2011. jún. 6. 09:08
6/9 anonim válasza:
En a helyedben vennék terhességi tesztet, ha ennek a gyanùja felmerülhet, vagy elmennék orvoshoz.
Egyébként 40-ik napra is megjöhet a vérzés.Nekem 4 évenként elõszokott fordùlni. Valószinû, hogy terhes vagy.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma egész nap megjön érzésem volt, azt hittem megjön, de nem tud megjönni, most már enyhült a megjön érzés, csak furcsa az alhasam, feszít és most megint jött ilyen egybenmaradt kocsonyaszerű pirosas valami (kb. akkora volt mint egy gomb). Ez most mi a fene??? Légyszi segítsetek!
2011. jún. 8. 17:46
8/9 anonim válasza:
Van esély arra, hogy terhes lehetsz?
Nem tudom, hogy miért nem mész orvoshoz?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, van esély arra.
Most néha jön belőlem nagyon kevés vér is. Én ezt felfogom egy nagyon gyenge menstruációnak. Nem tudom miért változott meg.
2011. jún. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!