A méhen hétfőn 37mm volt szabályos falszerkezettel "norm nagyság", /Ma a doki 73,7mm mért és ezt írta rá rendes "Nagy" uterus ez mit jelent?
Szia!
Biztos nem elírás az 37mm? Normál állapotban a méh inkább 6-7cm között van, és nekem mindig azt írják a leletemre, hogy "rendes nagy". Babától ilyenkor még nem növekszik meg a méh mérete, csak a méhnyálkahártya vastagszik meg.
Már akinek.Nekem alapból 35X45 szokott lenni, terhesen meg ráírták, hogy rendes nagy, ahogy neked is, szóval reménykedhetsz.De voltam úgy is terhes, hogy normál méretű volt a méhem, petezsák volt, baba nem, tehát ha neked hétfő óta ennyit nőtt, akkor az jó jel!:-))
Mikor tesztelsz? Megírod majd?
Kizárt, hogy pár nap alatt ennyit nőjön, inkább elírták, de ettől természetesen lehet baba. Nekem is mindig azt szokták írni a leleteimre, hogy rendes nagy uterus, sztem ez csak azt jelenti, hogy normális nagyságú. Se kisebb, se nagyobb. (Lombikos vagyok hetente nézegette a doki a terhességem elejét, és nem nőtt 1 hét alatt sem ekkorát!)
17+4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!