Akinek gyógyszerrel hozta meg a doki a mensijét annak mindjárt szabályos lett?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy rá 2 hétre lett peteérés ,vagy normális idön belül?mert engen a ciklus 12.napjár a hivott vissza hogy megnézze uh-n van-e,vajon lesz?és azonnal lehet babám is ?ha akkor akciozunk?2010. nov. 17. 21:23
1/3 anonim válasza:
hát ezt így nem tudom de leírom nálunk mi volt:10 évig szedtem fogigátlót,miután abba hagytam nem jött meg 1 évig!aztán amikor kaptam valami gyógyszert 1x megjött és 2.-ra már nem mert jött a kislányom!most 18 hónapos:)
2/3 anonim válasza:
Attól, hpgy gyógyszerrel megjön, nem bizts, hogy elsz peteérés. Nekem nem lett, be se állt. Kiderült, hogy PCOS-m van, mióta tartom a 3-as kezelést, nemsoká lett pé-m is minden ciklusban, ciklusok is rövidültek, igaz nem egyforma naposak, de max 31 naposak.
3/3 A kérdező kommentje:
milyen az a 3-as kezelés?babád lett?
2010. nov. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!