A Ciklus.hu szerint 22-én lesz ovulációm. Ezzel csak annyi a gondom, hogy mindhárom naptár mást mutat. Most akkor melyiket kell figyelni?
Szia! Én egyikben sem hinnék. Nekem is kislányt jósoltak elsőre és nagy meglepetés volt,amikor kiderült,hogy fiú. Sőt még a második gyermekem is fiú. Ennyi a jóslásról. Ráadásul mi is akkor voltunk együtt amikor elvileg lánynak kellett volna lenni(mindkétszer). Valamit nagyon elnéztek.:)
Én ugy gondolom,hogy teljesen mindegy,csak egészséges legyen!!
Köszi aranyosak vagytok. A szexel nincs is semmi baj, és igazad van az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de azért elsőre, ha választhatok, akkor kislányt szeretnék, de akkor sem esek kétségbe, ha fiú lesz. Csakhát ez a nyavajás naptár egy kicsit megzavart.
Köszi a válaszokat.
Ne aggodj, nekem terhessegem vegeig azt mondtak,hogy kisfiam lesz! De amikor megszultem akkor derult ki, hogy kislany. Egy kicsit csalodott voltam de hamar elmult amikor meglattam milyen aranyos kicsilany, aki most mar 11eves mult tegnap! Azota is orulok, hogy lany lett es nem fiu! Igaz szeretnek egy kisfiut is de meg varat magara:))
Udv: Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!