Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Ciklus.hu szerint 22-én...

A Ciklus.hu szerint 22-én lesz ovulációm. Ezzel csak annyi a gondom, hogy mindhárom naptár mást mutat. Most akkor melyiket kell figyelni?

Figyelt kérdés
A fiú - lány naptár szerint ha 22-én foganna meg a gyermekünk, akkor valószínűleg kisfiú lenne. Nekem viszont elsőre egy kislányt jósóltak, és csak másodjára egy kisfiút. Ez lenne az első gyerekünk. Én mindenképpen ragaszkodnék a lány - fiú felálláshoz, de háromig nem szeretnénk megállni. Szerintetek ettől függetlenül lehet az első gyermekünk kislány?
2008. febr. 20. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj!Hagyd ezt a butaságot,és szexelj sokat a pasival!Nekem nem jósoltak semmit és nem is akartam semmit,csak egyszer lett egy pozitív teszt...Ma olyan 21 hete ennek.Felejtsd el,hogy befolyásolni tudod a kicsi nemét.No meg ezek az ovu netes oldalak sem érnek egy kalap sz*rt sem!Mert pl az ogazmus is válthat ki spontán peteérést,és akkor kirakhatod az ablakba a febr. 22t:)Az hogy peteérés előtt kislány utána meg kisfiú,az csak egy statisztika,ami elég gyenge lábakon áll.Nekem nem is a ciklus közepén fogant hanem a végén,nem is peteéréskor.És mégis kislány...talán.Ezzel majd ráérsz akkor foglalkozni,ha megfogant.Amúgy meg nem mindegy?Csak egészséges legyen.No meg te nem tudsz sokat tenni azért,hogy lány legyen.A pároddal kellene megbeszélni,hogy az Y kpomoszómáit most jegelje le.
2008. febr. 20. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én egyikben sem hinnék. Nekem is kislányt jósoltak elsőre és nagy meglepetés volt,amikor kiderült,hogy fiú. Sőt még a második gyermekem is fiú. Ennyi a jóslásról. Ráadásul mi is akkor voltunk együtt amikor elvileg lánynak kellett volna lenni(mindkétszer). Valamit nagyon elnéztek.:)

Én ugy gondolom,hogy teljesen mindegy,csak egészséges legyen!!

2008. febr. 20. 09:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi aranyosak vagytok. A szexel nincs is semmi baj, és igazad van az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de azért elsőre, ha választhatok, akkor kislányt szeretnék, de akkor sem esek kétségbe, ha fiú lesz. Csakhát ez a nyavajás naptár egy kicsit megzavart.

Köszi a válaszokat.

2008. febr. 20. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, nekem terhessegem vegeig azt mondtak,hogy kisfiam lesz! De amikor megszultem akkor derult ki, hogy kislany. Egy kicsit csalodott voltam de hamar elmult amikor meglattam milyen aranyos kicsilany, aki most mar 11eves mult tegnap! Azota is orulok, hogy lany lett es nem fiu! Igaz szeretnek egy kisfiut is de meg varat magara:))

Udv: Erika

2008. márc. 14. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!