Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hónapja és 10 napja elszakad...

1 hónapja és 10 napja elszakadt az óvszer, de nem élvezett belém. Másnap vettem esemény utánit , 10 napra rá tesztet - negatív volt.. Terhes vagyok, mindenek ellenére?

Figyelt kérdés

Most egy hete meg kellett volna jönnie (múlt hónapban megjött rendesen) és 3 napja fáj a mellbimbóm( ez csak nem a tabletta miatt van). Ja és van fehér folyásom, azt nem tudom, hogy lenne ha tényleg terhes lennék.

ÁÁÁÁ most akkor mi van? akár semmit se kellett volna csinálbom. Ha belémélvezett volna se lenne 50 % arra, hogy terhes legyek- főleg, hogy kiránotta. Esemény utáni megint 99 ,97 -re nemet mondott. És a teszt is annyi! Ha meg nem, akkor mi a bajom? ráadásul állandóan szomjas vagyok (bár ez korábban is volt, de nem ennyire. inkább mondjátok, hogy méressem meg a vércukromat vagy bármi!!!

2009. márc. 18. 10:17
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és az esemény utáninak csak annyi mellékhatása volt, hogy 2 napig fájt a fejem, de nem volt szörnyű egyáltalán. Az esemény előtt 2 héttel durván antibiotikumoztam-ha ez számítana.
2009. márc. 18. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát az előváladéktól is lehetsz terhes!Lehet,hogy az esemény utáni tabletta kavart be a hormonjaidnak!Csinálj először is egy tesztet,azt ha negativ,akkor csak késni fog a tablettától!Legközelebb jobban vigyázz,ha nem akarsz még babát!Nem tudom mit csinálnaksokan,hogy elszakad a gumi,nekünk sose szakad el pedig arra vágyom már régóta,mert én még szeretnék terhes lenni,de a párom nem akarja!Valami tippel elláthatnál!Köszi!:)
2009. márc. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!