Lefeküdtem a barátommal, amikor éppen megvolt a bajom, és bennem maradt a gumi. ( Ne kérdezzétek ez hogy sikerült, fogalmam sincs.) De hamar észrevettük és kiszedtük. Lehetek terhes?
Aki azt írta, hogy ha a sperma felhígul a vérrel, hüvelyváladékkal, akkor nem lehet teherbe esni, az igen tudatlan. Ennyi erővel elég lenne minden aktus előtt mondjuk síkosítóval feltölteni magad vagy aktus után kimosni a hüvelyt védekezésképp...Ez baromság!
Mivel elment benned és úgy csúszott le, lehetsz terhes. Mivel kivételes esetekben, de mensi alatt is teherbe lehet esni és a spermák hosszabb ideig életképesek odabent. Azt meg nem tudhatod, kifolyt-e vagy sem.
Ha az én életemről lenne szó, biztosan beszereznék 1 sürgősségi tabit.
12. válaszoló vagyok (8.58)
Ha a gumi nem volt begyűrődve benned, akkor biztosan benne maradt a sperma, és csak a végén csúszhatott le, amikor kihúzta a szerszámát. De ha be volt gyűrve, akkor szex közben csúszhatott le, és akkor lehetséges, hogy terhes lehetsz. Figyelembe véve, hogy meg van a menszeszed, akkor nem valószínü.
20.59-es vagyok
Nyugi, nem valószínú. Már hallottam olyat is, hogy valaki meg peteérős napokban szexelt úgy a pasijával, úgy, hogy a beleélvezett és uttánna a csaj kimosta magátt ott rögtön.
Szanaszét marja a citromlé a péniszt. Legalábbis egy barátom próbált lemosni anno valami kencét róla, ami nem jött le, és mesélte, hogy ordítani tudott volna a fájdalomtól. :D :D
Ne riogassátok már szegény csajt, még a végén a szextől is elmegy a kedve. Legyetek reálisak egy picit, ne csak vészmadarak!
Aki pedig írta azt a véres dolgot, hiába pontozzátok le, mert úgy van, ahogy leírta. Biológia szakosként én is tudok egyet s mást a dolgokról, és lehet, hogy kis mértékben, de nagyon sok minden befolyásolja a megtermékenyülés és spermium-életbenmaradás feltételeit.
Ti nagyon okosok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!