Ma pozitiv lett az ovu tesztem. Viszont tegnap voltam dokinál, aki nem látott domináns tüszőt. Nagyon piciket látott csak. Akkor ez most hogy lehetséges?
Szia.
Én 100%ig ugyan ebben a cipóben jártam tavaly mint te most hogy + ovu teszt uhn meg pici tüsző colty mellett azt csináltam fél évig utána dokit váltottam de elöbb kellett volna a closty neked sem használ ha jót akarsz válts orvost én is azt tettem mert nekem sem használt a closty, ez ugy lehet hogy termeli az lh hormont a szervezeted és ezért + az ovu teszted de viszont a tűsző meg kicsike és hiába van nem megtermékenyíthető mert mire elérné azt a nagyságot hogy termékenyíthető legyen elöregszik és azért nem tud megtermékenyűlni , remélem érted hogy irtam szóval van hormon a szervezetedben és jól is működik mert az ovu mutatja csak a tüszővel van gond vagyis a petefészekkel hogy nem jol működik erre találtaák ki a clostyt de nem segít mindenkin , rajtam sem segített , az a baj a dokik mindenkit egy kalap alá vesznek mert azt hiszik hogy ha 100 nőböl 99 nőnek bejött akkor mindenkinke bejön pedig itt a példa hogy pont te vagy a 100nőből az az egy , nekem ugy lett pém nem is akármilyen és akármennyi hogy ittam a cicka meg málnalevél teát péig utána meg a palástot és láss csodát akinek nem volt peteérése mint én a 2. teás hónapban gyönyörűen lett holnapra nem vároma hőm még fent szerintem össze is jött a babó.
BOcsi hogy iylen hosszura nyúlt csak szerettem volna leirni hogy van még egy lány aki ugyanebben a cipőben járt mint te és hogy változtass mert az a doki nem jó ha az első sikertelen closty sen hozott pét akkor a 15. sem fog mást kellene tenni de a dokik nem szoktad keress egy másik orvost.
Mielőbbi babásodást kívánok és kitartást mindaddig.
Ildika
Hű, köszi!
Jövő héten még elmegyek egy vérvételre a 21-ik napomon, aztán gyógyszert váltunk.
Iszom én is a teákat, de semmi...
Szia.
Ha a tea sem segít akkor hormon probléma lehet vagy esetleg az hogy szervi elváltozás áll fent amit a dokid vagy nem nézett vagy nem látott szerintem emlitsd meg neki.
Ildika
Hormont már néztek,magas egy leheletnyit a prolaktinom, de kapom rá a Bromocriptint.
Szervi baj biztos nincs. Az elmúlt fél évben már kétszer voltam terhes, de nem tudott megtapadni, úgyhogy nagyon korán elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!