Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petesejt donáció családon...

Petesejt donáció családon belül hogy működik?

Figyelt kérdés

Én lennék a donor. Nem az a kérdés hogy vállaljam-e, ezt már eldöntöttem.

Van itt esetleg olyan, aki volt már hasonló helyzetben? . Volt már egy lombikom, van egy egészséges gyerekem, a stimuláció részét ismerem.

Főként a feltételek érdekelnének. Tudom hogy kikötés, hogy legyen már legalább egy egészséges gyereke a donornak. Vajon az hogy lombikkal lett kizáró ok? És az hogy volt a lombik után egy spontán, de sikertelen terhességem vajon számít?

Mi is szeretnénk még egyet, stimuláció után a hormonkezelés hatására lehetséges, hogy könnyebben esnék teherbe?

2011. máj. 31. 13:57
 1/1 anonim válasza:
Én voltam hasonló helyzetben adtam az unokatestvéremnek petesejtet- akkor úgy működött hogy elmentünk a meddőségi centrumba ott mindkettőnket megvizsgáltak 3. és a 21. napon nekem volt vérvétel meg az összes nemi betegségre teszteltek, aztán összehangolta a doki a ciklusunkat gyógyszerrel, aztán mensi elött még egy UH ha minden ok akkor a 3. naptól mehet a szurizás nálunk 10 napig aztán a 11. napon leszívták és részemről akkor ennyi volt
2012. ápr. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!