Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy is van ez? Ha van menses...

Hogy is van ez? Ha van menses akkor nem lehet ciszta, és ha ciszta van, nincs menses?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik nem zárja ki a másikat. Menszesz mellett is lehet ciszta, és ciszta mellett is lehet menszesz.

Csak gyakran rendszertelen.

2011. máj. 31. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
de, lehet akkor is. csak esetleg rendszertelen, szabálytalan, kevés stb.
2011. máj. 31. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ezt nem tudtam.És hogyan derülhet ki a ciszta, ha megjön mellette?
2011. máj. 31. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
hát úgy, hogy valami nem stimmel a dologgal ezért elmegy az ember orvoshoz, vagy úgy, hogy minden rendben, de az ember akkor is elmegy (pl. évente) felülvizsgálatra.
2011. máj. 31. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan volt a menszeszem akkor is, mikor cisztám volt, mint máskor. Semmi különbség nem volt.
2011. máj. 31. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy derülhet ki a ciszta, hogy a rendes éves nőgyógyászati vizsgálatodon az orvos UH-val megnézi a petefészkeidet.
2011. máj. 31. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, ha egy kicsit buta kérdés volt:)

februárban voltam az éves vizsgálaton, és nézték uh-val a pé-met, akkor minden rendben volt.

Köszi hogy válaszoltatok

2011. máj. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!