6 napja késik a menstruaciom. Fájt az alhasam. Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csütörtökön szeretkeztünk és egy kicsit fájt közben, aztán egyre jobban és leálltunk. Aztán már alig áltam a lábamon anyira fájt. Bevettem egy Nospat és olyan 25-30 perc mulva elmult. Tegnap előtt úgy éreztem mintha mindjárt megjönne... Tegnap meg mintha szurkált volna egy kicsit.2011. máj. 30. 10:58
11/19 anonim válasza:
Meg. Na pisilj rá és írd meg mi volt.
12/19 anonim válasza:
persze, most már ki kell, hogy mutassa. Szorítok!:))
14/19 anonim válasza:
Ha csütörtökön voltatok együtt,még egy hét se telt el,nem fogja kimutatni a teszt.
15/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes... Biztos hogy jol mutatja?
2011. jún. 1. 11:12
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor miert kesik ennyit?
2011. jún. 1. 11:13
17/19 anonim válasza:
Mikor együtt voltatok az ugye csütörtök,még nem fogja kimutatni!!az együttlét után 2 héttel majd!!!(ami optimális esetben ugye a kimaradt mensi,de nálad nem igy van!!)
18/19 anonim válasza:
Ha csütörtökön voltatok együtt, akkor ha jól sejtem, azokban a napokban kellett volna megjönnie. Ilyenkor kisebb az esély a teherbeesésre, de nem 0. A fájdalom lehetséges, hogy a méhszájad volt, ugyanis menszi előtt lentebb kerül, ujjal is elérnéd, és lehet, hogy a barátod farkincája azt bökdöste. Én is éreztem már ilyet, és nekem is fájt. Szerintem szimplán csak késik, de ha mégsem, akkor a teszt még nem fogja kimutatni, hiába meg kellett volna már jönnie 6 napja.
19/19 A kérdező kommentje:
varok meg ... ha nem jon meg 1 het mulva se csinalok meg egy tesztet.... ha negativ akkor irany a doki ...
koszonom a valaszokat :)
2011. jún. 1. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!