6 napja késik a menstruaciom. Fájt az alhasam. Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csütörtökön szeretkeztünk és egy kicsit fájt közben, aztán egyre jobban és leálltunk. Aztán már alig áltam a lábamon anyira fájt. Bevettem egy Nospat és olyan 25-30 perc mulva elmult. Tegnap előtt úgy éreztem mintha mindjárt megjönne... Tegnap meg mintha szurkált volna egy kicsit.2011. máj. 30. 10:58
2/19 A kérdező kommentje:
ha nem jon meg holnapig csinalok egyet...
2011. máj. 30. 11:01
4/19 anonim válasza:
De egyelek is meg! Akkor mit mondjunk? Lehet baba is, meg sajnos más is. Tesztelj!
5/19 A kérdező kommentje:
Mas mi lehet?
2011. máj. 30. 11:22
6/19 anonim válasza:
Ciszta, hormonális gondok, barátnőmnek pl. valami gyulladása volt, azért késett. Sajnos sok oka lehet!
7/19 A kérdező kommentje:
a mellem is feszit... de az szokott akkor is mielott megjon... nem mindig neha... holnap csinalok tesztet... delutan is kimutatja?
2011. máj. 30. 11:40
8/19 anonim válasza:
Bármi lehet,de 6nap késés után a délutáni teszt is kimutatja!!Tesztelj!!
9/19 anonim válasza:
Nekem rendesen görcsölt a hasam mint mikor megjön.Kb.3nap késés után csináltam tesztet,egyszerre kimutatta hogy terhes vagyok.
10/19 A kérdező kommentje:
Surecheck tesztet kaptam. Megbízható?
2011. jún. 1. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!