Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fehér krémszerű szagtalan...

A fehér krémszerű szagtalan folyás az peteérésre vagy a termékenységre utal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6.-án jött mega mensesem, 11.-én már nem volt folyásom, de a tampon még picit véres volt. Tegnap óta fehér krémszerű szagtalan folyásom van. Ez a peteérésre utal vagy csak a termékeny napokra?
2008. febr. 19. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább a termékeny napokra.
2008. febr. 19. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
azt hogy volt-e peteérésed ugy tudod meg legjobba ha megméred a hődet.Általában mindig egy időben mérd deha nagyon kiváncsi vagy rá akkor most is megmérheted,mert ha 37 közelében van akkor volt.a krémszinü folyás nem akkor van ha peteérésed van .Mert ha peteérésed van akkor a folyásod olyan mint a tojás fehérje átlátszó és nyúlós.
2008. febr. 19. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat. Én is úgy tudom,h ez inkább a termékeny napokra utal.
2008. febr. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!