Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pénteken volt fehéres...

Ha pénteken volt fehéres zselés folyásom és szombaton meg vasárnap voltunk együtt összejöhetett a baba?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 31-33 naposak, a 16.napon volt a fehéres zselés folyás,elötte 2 napig átlátszó volt. A 17. és 18.napon voltunk együtt. Azokon a napokon nem volt semmilyen folyásom. Tegnap megint jelentkezett az átlátszó folyás. A termékenységi naptár szerint a 18.napon kellene lennie a peteérésemnek. Tudnátok segíteni,hogy akkor most szerintetek mi a helyzet? Annyi oldalt néztem már,de mindig mást ad ki.
2009. márc. 17. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Jókor voltatok együtt, de ha még mindig nyúlós a nyákod, simán legyetek még együtt. 2 naponta szeressétek egymást és akkor tuti összejön. :)
2009. márc. 17. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Összejöhetett természetesen, de ilyenkor még nem lehet semmiből egyértelmű következtetést levonni.
2009. márc. 17. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a folyás állagának ilyenkor még nem sok köze van ahhoz, hogy összejött-e a baba!Amúgy az időpont jó lehetett ahhoz, hogy sinen legyen a dolog,de az majd csak 7-10 nap múlva fog kiderülni, mert annyi kell a beágyazódásnak!
2009. márc. 17. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam,annyira szeretnék már babát és valamiért ízt érzem,hogy talán most összejött. Tudna abban segíteni valaki,hogy a ciklus.hu oldalon ha már be vagyok regisztrálva hogyan tudom beírni a ciklust meg ilyenek,mert hiába lépek be ,nem találok rajta semmit.
2009. márc. 17. 08:57
 5/6 Grófházy ***** válasza:

a ciklus.hu szerintem nem igazán jó.én 4woman olny-t használok.van egy 30 napos demója.Sokkal jobb.szerintem.

egyébként kérdésedre visszatérve:ráállsz arra a napra ahova új ciklust akarsz felvinni,és jobb klikk nap hozzáadása a ciklushoz.és ezt minden nap el kell játszani.

2009. márc. 17. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi,meg fogom nézni:) Közben sikerült a ciklus.hu, mint kiderült nem fogadta el a regisztrációm. Ebben a hónapban nyugton maradok,de ha most se jött össze jövő hónapban megnézem azt az olalt amit mondtál.
2009. márc. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!