Férjem nyugtatót szed, ilyenkor amíg szedi ne is próbálkozzunk a tesóval?
Figyelt kérdés
ártalmas lehet a nyugtató?2011. máj. 29. 16:09
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy kistesó kérdésben ártalmas lehet-e a nyugtató, és nem akarok rossz indulatú lenni, de a mindennapi élet szempontjából sem a legegészségesebb dolog, ha nyugtatón él az ember...
Persze az még rosszabb, ha nem szedi és dührohamai vannak, de én nem biztos, hogy nyugodt szívvel alapoznék bármit is nyugtatókra!
2/3 anonim válasza:
Ne, ne próbálkozzatok. Hallottam olyanról, hogy az apuka antidepresszánst szedett és a babának kromoszómabetegsége lett. Nem tudom a te párod milyet szed meg ez az apuka mit szedett, de szerintem inkább ne kockáztassatok. Meg hát érzelmileg is ha most is nyugtatókat szed a férjed, nyilván mert ideges vagy szorong vagy nagy a hajtás a melóban vagy valami, nem biztos, hogy jót tenne neki az a sok változás, amit még egy kisbaba jelentene, még ha örülne is neki. Várjatok kicsit amíg ő is készen áll rá.
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg próbálkozhattok. Max. nem jön össze, mert sajnos a spermákat is letompítja nem mozognak megfelelően.
Ha vártok, a kérdés csak az, hogy mikor tudja a férjed abbahagyni a nyugtató szedést, mert sajna az nem megy egyik napról a másikra. Egyébként szerintem megdöbbennénk ha tudnánk hány férfi szed nyugtatót és mégis van egészséges gyereke.
És aki egészséges és mégis beteg gyereke születik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!